Buchetul de mireasa al lui Meghan Markle

Printul Harry si viitoarea lui sotie au avut grija sa aleaga florile de nunta astfel incat sa reflecte personalitatea lor, dar si ca sa cinsteasca intr-un mod aparte memoria Printesei Diana, scrie People.com. Buchetul de mireasa al lui Meghan Markle va contine, printre altele, si florile preferate ale lui Lady Di.

Chiar daca nu a cunoscut-o personal, Meghan Markle a declarat ca a admirat-o mereu pe Printesa Diana si ca faptele ei umanitare reprezinta o sursa de inspiratie pentru oamenii de pretutindeni. Logodnica lui Harry a fost, la randu-i, implicata in diferite proiecte de acest gen inca de pe vremea cand era actrita. De asemenea, fratele mai mic al Printului William a declarat in presa internationala ca cele doua s-ar fi inteles foarte bine, mai ales ca ar fi avut, cu siguranta, foarte multe lucruri in comun, in afara de dragostea ce i-o poarta lui.

Ce flori va contine buchetul de mireasa al lui Meghan Markle

Buchetul de mireasa al lui Meghan Markle va contine bujori, florile preferate ale fostei actrite, dar si trandafiri albi, pe care ii iubea Printesa Diana. Aranjamentele florale pentru nunta din luna mai vor fi facute de Philippa Craddock, unul dintre furnizorii casei regale britanice. Capela St. George, unde cei doi vor merge la altar, va fi ornata cu tradafiri albi, bujori, ramuri de fag, mesteacan si carpen. Dupa nunta, aranjamentele vor fi daruite unor organizatii caritabile. „Sunt foarte incantata si onorata ca am fost aleasa de Printul Harry si Ms. Meghan Markle sa le fac aranjamentele florale pentru nunta. Colaborarea cu ei a fost o adevarata placere. Designul final ii reprezinta ca si cuplu, lucru pe care am dorit mereu sa il obtin in munca mea“, a declarat aceasta intr-un comunicat de presa.

Printul Harry a incalcat protocolul regal

La nunta Printului William cu Kate Middleton, aranjamentele florale au fost facute de furnizorul oficial al Casei Regale Britanice, Shane Connolly. Potrivit traditiei, fiul cel mic ar Printesei Diana ar fi trebuit sa aleaga la fel, doar ca el si Meghan au decis ca li se potriveste mai bine stilul designerului floral Philippa Craddock. Ducesa de Cambridge a optat la nunta ei pentru un buchet de mireasa cu margaritar sau lacramioara si liliac.

Acum, ca ai aflat cum va arata buchetul de mireasa al lui Meghan Markle, te poate interesa si: De ce Kate are voie sa poarte tiara, iar Meghan Markle nu?

Foto: Guliver/Instagram