cadou de nunta

La evenimentul revistei Variety's 2015 Power of Women, Kim Kardashian a ales special o tinuta all white care sa-i puna in valoare clutch-ul pe care l-a primit cadou de nunta in mai, anul trecut.

Kim Kardashian West a mizat pe puterea unui accesoriu cu poveste. Oare clutch-ul Olympia Le Tan pe care l-a primit cadou de nunta este cel mai adorabil si cool wedding gift sau mai degraba kitsch? 

Clutch-ul Olympia Le Tan poarta un text special: “Mr & Mrs West. A Love Story”.

Este adevarat, clutch-ul Olympia Le Tan pe care e brodat portretul cuplului Kim & Kanye, poate fi la limita. Dar pentru ca este un cadou de nunta oferit cu cele mai bune intentii si, in plus, contine un mesaj de dragoste, putem fi mai ingaduitori.

Asa ca, inainte de a trage o concluzie pripita, trebuie sa avem in vedere ca Mrs. Kim Kardashian a fost omagiata pentru activitatile caritabile pe care le desfasoara pentru Children Hospital din Los Angeles de celebra Variety Magazine.

Ea se afla intr-o companie selecta, alaturi de 4 actrite faimoase, si ele premiate in cadrul evenimentului Power of WomenLena Dunham, Glenn Close, Rachel Weisz si Whoopi Goldberg.

kim kardashian clutch

Acest look all white a fost gandit special pentru a pune in valoare clutch-ul Olympia Le Tan primit cadou de nunta de la un prieten apropiat al cuplului. Vedeta a ales pantaloni largi eleganti, o vesta lunga si un top deloc decoltat, dar totusi transparent. O tinuta minimalista si cat dse poate de simpla (cel putin pentru Kim).

Foto: Guliver.