Cameron Diaz intentioneaza sa faca o pauza in cariera pentru a dedica mai mult timp sotului ei si pentru ca-si doreste un copil.

cameron diaz noi prioritati

Un apropiat de-al cuplului a povestit ca: “Tot ce vrea este sa stea acasa si sa se bucure de aceasta perioada speciala din viata ei. Ea a spus echipei ca nu va mai raspunde la telefon indiferent de suma de bani care i se ofera. Decizia ei este de neclintit.”

Actrita din “Sex Tape” a incercat sa adopte un stil de viata sanatos si face meditatie in fiecare zi, iar acum viseaza sa petreaca tot mai multe nopti liniste in compania sotului ei. “Ea iubeste sa se uite la filme cu Benji si lucreaza totodata la noi retete pentru ca mai vrea sa scoata o carte dupa The Body Book. Prioritatile ei s-au schimbat in totalitate. A vrut sa se linisteasca si a reusit.”

Si chiar si atunci cand rockerul Good Charlotte este departe, sotia lui care a aparut de curand “Annie” nu dispare din mintea lui. Sursa a adaugat: “E incredibil de credincios. Ii da mesaje tot timpul si-i spune cat de mult o iubeste, iar ea nu s-ar indoi nicio clipa de el.”

Citeste si: „Silueta perfecta: antrenorul lui Cameron Diaz ii deconspira secretele”!
Foto: Guliver