cand naste Kate Middleton

Cand naste Kate Middleton cel de-al treilea bebelus regal, care este sexul copilului si cum vor arata pregatirile pentru marele eveniment? Recent au fost dezvaluite ultimele detalii si planul facut de Familia Regala pentru ziua cea mare! Oare poate sa fie cineva mai organizat de atat?!

Toamna trecuta, intreaga lume afla ca Ducesa si Ducele de Cambridge asteapta cel de-al treilea copil. Zilele au trecut, iar Familia Regala se apropie de marele moment, cel in care Kate Middleton va naste. Ce-i drept, pe cei cu sange albastru ii asteapta doua evenimente importante in aceasta primavara: Kate urmeaza sa nasca cel de-al treilea bebelus, iar Printul Harry si actrita Meghan Markle urmeaza sa se casatoreasca!

Ce trebuie sa stii despre nasterea viitorului bebelus regal? Cand si unde va naste Kate si ce urmeaza sa faca Regina? Potrivit presei internationale, Familia Regala a intocmit un plan amplu, ce urmeaza sa fie pus in aplicare in momentul in care Kate va naste.

Cand naste Kate Middleton

Potrivit presei straine, Kate Middleton urmeaza sa aduca pe lume un nou vlastar regal in cea de-a doua jumatate a lunii aprilie. Membrii Familiei Regale asteapta ca bebelusul sa vina pe lume pe 23 aprilie, conform Express.co.uk. Pana in prezent, detaliile importante, precum sexul copilului sau numele pe care il va primi bebelusul regal, nu au fost facute publice. Potrivit Harper’s Bazar, englezii pariaza insa pe numele de Mary, Alice, Arthur, Henry sau Victoria.

Unde urmeaza sa nasca Ducesa

Asa cum Printul George si Printesa Charlotte au venit pe lume la St. Mary’s Hospital, aripa Lido, in Londra, si pentru cel de-al treilea bebelusi a fost pregatit un apartament acolo. Kate urmeaza sa nasca la aceeasi maternitate, iar potrivit usmagazine.com, pretul pentru o noapte in maternitatea St. Mary, intr-o rezerva de lux, este de 9.650 dolari pe zi. In rezerva in care urmeaza sa stea Kate nu a mai stat nimeni de la mijlocul lunii martie si se afla sub supravegherea garzilor de corp, potrivit usmagazine.com.

Fiecare detaliu conteaza

Pentru cel de-al treilea copil, Kate si William au pregatit totul, pana la cele mai mici detalii. Potrivit usmagazine.com, cuplul regal are un intreg plan pentru ziua cea mare! Pentru un plus de siguranta, nimeni nu va sti exact cand naste Kate Middleton si cand a intrat in travaliu. Cei doi soti vor pleca de la Palatul Kensington si vor anunta maternitatea ca urmeaza sa soseasca in timp ce sunt pe drum. Mama lui Kate urmeaza sa fie prezenta la Palatul Kensington, pentru a se asigura ca fiica ei va avea totul pregatit. Mai mult decat atat, ea va fi si cea care se va ocupa de ceilalti doi copii, Printul George si Printesa Charolotte.

Vestea oficiala ca bebelusul regal s-a nascut, dar si numele si sexul acestuia vor fi anuntate, conform traditiei, printr-o scrisoare expusa in curtea Palatului Buckingham. Potrivit Harper’s Bazar, in cazul in care William si Kate urmeaza traditia, cel de-al treilea copil va avea, in certificatul de nastere, urmatorul titlu: Alteta Sa Regala Printul/ Printesa Numele de Cambridge. In acest fel sunt inregistrati si fratele si sora viitorului bebelus: Alteta Sa Regala Printul George Alexander Louis de Cambridge si Alteta Sa Regala Printesa Charlotte Elizabeth Diana de Cambridge.

Dupa ce ai aflat ce presupune nasterea unui bebelus regal, te invit sa vezi si Ce face Kate Middleton in studentie, inainte sa devina Ducesa de Cambridge!

FOTO: Guliver