Sofia Vergara si Joe Manganiello nu vor sa-si faca nunta in Los Angeles unde locuiesc impreuna. Se pare ca acest oras este mult prea departe de cei pe care planuiesc sa-i invite la nunta.

Sofia Vergara plan de nunta

Vedeta din serialul “Modern Family” si actorul din pelicula “Magic Mike XXL” vor sa-si faca nunta cat mai departe de casa lor din Los Angeles. Sofia a explicat alegerea lor pentru Entertainment Tonight: “Vreau sa vina la nunta toti membrii familiei din Columbia, America de Sud si din Europa, iar Los Angeles este foarte departe de tot.”

Plan de nunta cu obstacole

Cu toate acestea, Sofia si Joe ar putea intampina o mica problema cu acest plan de nunta, deoarece dupa cum au declarat in alte interviuri nunta lor va avea o lista mare de invitati. Ea a povestit: “Nunta este mare pentru ca a trebuit sa-mi invita toata familia, iar Joe are foarte multi prieteni, iar lista a tot crescut…”
Cuplul s-a logodit in timpul unei vacante in Hawaii, dupa doar 6 luni de cand erau impreuna iar Sofia sustine ca i-ar placea sa aiba copii cu Joe. “Cand esti cu cineva care nu are copii apare intotdeauna aceasta intrebare. Daca se va intampla ne vom bucura foarte mult, dar momentan nu este o prioritate in viata noastra.”

Foto: Guliver