Royal Warrant - Ce produse gireaza Regina Marii Britanii.

Royal Warrant este o distinctie pe care Familia Regala din Marea Britanie o acorda produselor pe care le-a incercat mai multa vreme si pe care le apreciaza. Regina Marii Britanii are un cuvant important in acest sens, desi nu ea acorda mandate in mod direct. Este una dintre metodele prin care putem afla ce ii place Reginei, pentru ca aceasta este, altfel, extrem de discreta.

Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii a fot intotdeauna extrem de discreta in legatura cu viata ei privata. Nu da niciodata interviuri si rareori dezvaluie informatii personale. Dar unele companii care furnizeaza Casei Regale diferite produse pe o durata de aproximativ cinci ani pot primi „Royal Warrant” („Mandatul regal”), o distinctie data producatorilor care ofera servicii familiilor regale. Companiile pot sa se foloseasca de aceasta distinctie ca sa se promoveze. Numai Printul Philip si Printul Charles pot acorda acest mandat regal, dar cele mai elocvente sunt companiile care o aprovizioneaza pe regina cu totul. De la utilaje agricole, la martipan sau rujuri.

Ce mananca Regina Marii Britanii

Regina Marii Britanii mananca la micul dejun, de multe ori, cereale. Prefera brandurile Kellogg’s, Weetabix si Quaker Oats. Toate acestea au “Royal Warrant”. Ceaiul preferat la micul dejun este, potrivit Popsugar.com, Twinings English Breakfast. Cu lapte, fara zahar.

Dintre bauturi, brandurile de gin Gordon’s, lichiorul Pimm’s, marcile Bacardi si cidrul Bulmers sunt toate garantate de Familia Regala in ceea ce priveste calitatea. Pe lista celor cu mandat regal se afla si opt producatori de sampanie.

Regina adora ciocolata de la Cadbury si Nestlé, trufele Charbonnel et Walker, dar si ciocolata cu menta Bendicks, buna de mancat dupa cina.

Produse de frumusete care au primit Royal Warrant

Regina Marii Britanii a fost fan al produselor Clarins inca de la incoronare, cand a cerut companiei sa creeze o nuanta de ruj potrivita rochiei sale de mireasa. De la Clarins, apreciaza o pudra compacta si o crema-tratament pentru maini si unghii, dar si fardurile de pleoape.

Cosmeticele Elizabeth Arden au avut „Royal Warrant” vreme de 55 de ani. Produsele preferate de Regina Marii Britanii din gama lor sunt crema protectoare “Eight Hour Cream” si rujul “Beautiful Color Moisturizing Lipstick”, in nuanta “Bold Red”. Regina apreciaza si parfumul Floris si sapunurile Bronnley.

Regina Marii Britanii e traditionalista in mai multe sensuri, dar apreciaza si medicina alternativa. Motiv pentru care farmacia homeopata Ainsworths Homeopathic Pharmacy are si ea un “Mandat regal”.

Produse de zi cu zi, dar si extraordinare

Regina Marii Britanii e recunoscuta pentru gusturile ei simple cand vine vorba de ceea ce mananca acasa, iar educatia primita in timpul razboiului se reflecta in stilul ei de viata deloc pretentios. Asa ca nu e de mirare ca apreciaza ketchupul Heinz, biscuitii Ryvita, supele Baxters si sucurile Robinsons.

Totusi, „Royal Warrant” au primit si companii care reconditioneaza candelabre, care fac medalii sau manufactureaza frunze din aur, caligrafi, artizani de flori din matase si chiar un taxidermist (impaiere).

Regina Marii Britanii si intreaga Familie Regala sustin producatorii locali si multe dintre alegerile lor sunt foarte exacte: sunca de la fermele Denhay, carnati de la Musk’s, oua de la Noble Foods, dulceata de la Wilkin & Sons si cafea de la H.R. Higgins.

FOTO: Guliver

Citeste si: Familia Regala din Marea Britanie: ce cuvinte sunt interzise de eticheta.