De abia astepti data de 5 august, cand are loc Ceremonia Oficiala de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Rio? Pana la marele eveniment, a fost lansat clipul Perfect Isn’t Pretty – spotul principal al Jocurilor Olimpice 2016, care prezinta munca intensa depusa de sportivi la antrenamente. Iata asadar ce sportivi apar in spotul principal al Jocurilor Olimpice 2016!

Neymar Jr. (Brazilia, fotbal), Ashton Eaton (SUA, decatlon), Ning Zetao (China, inot) si Andy Tennant (Marea Britanie, ciclism) sunt personajele principale ale clipului Perfect Isn’t Pretty, spotul campaniei realizat cu ocazia Jocurilor Olimpice 2016. Materialul beneficiaza de o coloana sonora speciala, un mix al melodiei Unstoppable, interpretata de Sia.

spotul principal al Jocurilor Olimpice 2016
Ning Zetao, inotator de performanta din China, imagine din timpul filmarilor

Spotul principal al Jocurilor Olimpice 2016 e un tribut adus muncii intense depuse de sportivi

Campania realizata cu ocazia Jocurilor Olimpice isi propune sa dezvaluie eforturile pe care le fac sportivii in timpul antrenamentelor, pentru a atinge perfectiunea. In material se pune accent pe obstacolele pe care le intampina acestia zi de zi, pe durerile fizice care le imping limitele pana la extrem si pe provocarile de zi cu zi care le intampina pe drumul catre indeplinirea visului. Visul de a urca pe podium si de a reprezinta tara lor in fara intregii lumi.

spotul principal al Jocurilor Olimpice 2016
Ashton Eaton (SUA, decatlon)

„Cred ca este dificil de inteles dedicarea totala pe care sportivii o depun pentru a se perfectiona la sportul pe care il practica, pentru a deveni mai precisi in executie. Sunt onorat sa fac parte dintr-o campanie ce arata cu adevarat ce se intampla in spatele scenei in drumul catre Jocurile Olimpice“, a declarat Neymar Jr.

spotul principal al Jocurilor Olimpice 2016
Neymar Jr., fotbalist brazilian

Sia a realizat coloana sonora a clipului

Pentru a realiza coloana sonora a spotului pentru Jocurile Olimpice de la Rio 2016, Sia a mai colaborat cu inca doi artisti de renume mondial, dar si o fanfara foarte cunoscuta: Ariel Rechtshaid – producator, castigator al premiilor Grammy, Pusha T – membru fondator al trupei de rap Clipse, dar si Olodum – fanfara din Brazilia, care a contribuit aducand ritmuri de percutie cu influenta braziliana melodiei. Impreuna, acestia au realizat un mix inedit al melodiei Unstoppable, difuzat in premiera pe coloana sonora a noului spot.

„Cand lucram la Unstoppable am vrut sa compun un imn dedicat sportului, acea melodie ascultata inainte de un joc important pentru a motiva sportivii“, a declarat Sia. Clipul integral Perfect Isn’t Pretty poate fi vizionat pe canalul de YouTube al Gillette sau pe Twitter – @Gillette. Melodia este disponibila pe Spotify, Apple Music si SoundCloud, in peste 140 de tari din lume.

Foto: PR

Citeste si: Serena Williams: sportiva care nu se da niciodata batuta

Daca ti-a placut acest articol, da like paginii noastre de Facebook  sau aboneaza-te la newsletter si o sa gasesti acolo si mai multe astfel de informatii!