vedetele si operatiile estetice nicole kidman

Vedetele si operatiile estetice: cum succesul se dobandeste greu si se intretine si mai greu, multe dintre celebritatile de la Hollywood au trecut, cel putin o data, pe la estetician. Cele care neaga ca au facut-o, de obicei mint.

Vedetele si operatiile estetice: iata un subiect pe buzele tuturor. De-a lungul timpului, vedetele nu s-au sfiit sa-si exprime punctul de vedere cu privire la interventiile estetice, fie ca au beneficiat deja de ele, fie ca le blameaza ori doar se gandesc la ele pentru viitor. De departe, cea mai plastica si mai realista descriere ii apartine celebrului designer Karl Lagerfeld, care, tocmai datorita simtului sau estetic acut, a pierdut darul diplomatiei.

Vedetele si operatiile estetice. Unele femei vorbesc deschis despre operatiile lor estetice

Iggy Azalea . “Le iubesc atat de mult incat trebuie sa vorbesc despre ele… Ma simt mai bine daca nu le tin secrete. Plus ca este mult mai bine sa spui tu decat sa lasi pe altii sa scormoneasca in viata ta” (despre implantul cu silicon in numarul din martie 2015 al revistei E!)

Kim Kardashian. “Crede-ma, daca imi dau jos acest sutien imi vei spune ca sanii mei au nevoie de o operatie estetica. NU sunt complet impotriva chirurgiei estetice… am incercat injectiile cu Botox. Dar este singura interventie pe care o am. (…) Insa este ceva in neregula cu nasul meu si acesta este singurul lucru care imi da o stare de disconfort. Vreau mereu sa imi fac o reconstructie chirurgicala a nasului. Merg la doctor, imi face fotografii, imi arata schite despre cum va arata dupa operatie si… imi dau seama ca nu voi mai fi aceeasi” (Nightline, mai 2010)

Vedetele si operatiile estetice: Nicole Kidman a incercat botoxul

Kourtney Kardashian. “Am avut implanturi in sani, dar este asa de amuzant ca, fiindca nu mai e niciun secret, nu-i pasa nimanui”. (Nightline, mai 2010)

Nicole Kidman. “Din pacate, am incercat cu Botoxul, dar efectele lui au trecut si, din fericire, acum pot sa imi misc din nou fata”. (La Repubblica, ianuarie 2013).

Vedetele si operatiile estetice: interventiile cresc increderea in sine

Karl Lagerfeld. “Nimic nu te face sa arati mai batran decat incercarea de a arata mai tanar. Poti pacali pe oricine, mai putin pe cei tineri. Cele mai urate sunt operatiile la buze. Sunt persoane care si-au facut asa ceva, dar pe care apoi nu le-am mai recunoscut. Aratau de parca au iesit prin parbriz in urma unui accident de masina si au fost rearanjate gresit dupa aceea” (zeit.de, mai 2014).

Julianne Moore. “Mi-ar placea sa cred ca pot imbatrani cat mai natural posibil. Nu vreau sa ies in prim-plan si sa condamn ce au facut altii, deoarece consider ca toate aceste lucruri (operatiile estetice /n.r.) nu fac decat sa creasca increderea in sine a celui care a apelat la ele, ceea ce e grozav. Dar eu vreau sa arat ca mine insami. Ceea ce vreau sa spun este ca nu vom trai la nesfarsit. Poti muri la 45 de ani si, ghici ce! Nu mai trebuie sa-ti faci griji ca imbatranesti” (The Edit, decembrie 2013)

Vedetele si operatiile estetice: goana dupa tinerete

Gwen Stefani. “Copiii cred ca ma vor salva de nevoia satisfacerii acestei vanitati” (People, octombrie 2014)

Emma Thompson. “Nu sunt o persoana care se tine de fleacuri. Cu totii suntem in aceasta ingrozitoare goana dupa tinerete, in care fiecare vrea sa arate de 30 de ani la 60”. (Telegraph, august 2011)

Vedetele si operatiile estetice: Kate Winslet e impotriva lor

Sofia Vergara. “De ce nu? Vreau sa spun ca inca nu am (operatii estetice – n.r.) doar poate, pe la 50 de ani o sa am grija de pungile de sub ochi. Vom vedea de ce am nevoie, dar nu spun nu”. (Redbook, august 2014)

Kate Winslet. “Nu o sa cad niciodata in aceasta capcana. Este dincolo de principiile mele, si contrazice felul in care m-au nascut parintii mei si ceea ce eu consider a fi o frumusete naturala”. (The Telegraph, 2011).

Foto: Guliver