cea-mai-bine-platita-artista

Sunt cateva nume din showbiz care nu lipsesc in nicio zi din news feed-ul tau. Se implica in tot felul de actiuni, bifeaza campanii fashion si lanseaza constant ceva nou. Dar stii care dintre aceste staruri a reusit sa fie cea mai bine platita artista conform topului Forbes?

Faptul ca vedetele din showbiz fac o multime de bani nu e un secret. Insa multumita unui top facut de revista Forbes poti sa si afli exact cati bani au castigat celebritatile pe care le iubesti, le detesti sau pe care iubesti sa le urasti.

Conform listei actuale, cea mai bine platita artista din industria divertismentului este Katy Perry care a castigat in ultimul an 135 de milioane de dolari. Pe locul doi, cu doar 80 de milioane de dolari vine Taylor Swift, iar Beyonce este cantareata de pe locul 3 cu 54,5 milioane de dolari. Nu stau deloc rau nici Kim Kardashian si Jennifer Lawrence care au facut amandoua 52 de milioane de dolari. Exista chiar sanse ca actrita din Jocurile Foamei sa fie pe o pozitie si mai inalta in 2016 daca ne amintim ca ea a semnat un contract in care va lua cu 8 milioane de dolari mai mult decat partenerul ei din film, Chris Pratt.

Topul a fost insa dominat de barbati, iar cei din domeniul sportului s-au numarat printre celebritatile de pe primele zece pozitii semn ca diferentele salariale intre sexe continua sa fie o problema si la nivel inalt.

Citeste si Katy Perry (aproape) a renuntat la haine pentru campania Moschino!

Foto: Guliver