In ultima vreme, tot mai multe vedete din Romania ne impartasesc pe site-urile de socializare diverse instantanee din viata personala, dar si din timpul concertelor. Celebritatile de la noi din tara se mandresc cu formele lor de invidiat, dar si cu piesele sexy pe care le imbraca. Iata un top cu cele mai cool tinute de scena din 2017 ale vedetelor autohtone!

Cele mai cool tinute de scena din 2017

In showbiz, nimic nu este lasat la voia intamplarii, mai ales cand vine vorba de imaginea vedetelor care urca pe scena. Hainele statement contureaza profilul celebritatilor, le confera un stil anume si le ajuta sa se evidentieze in fata publicului.

Celebritati care impresioneaza atunci cand concerteaza la noi in tara sau peste hotare

Cele mai cool tinute de scena din 2017 ale vedetelor autohtone sunt creatiile unor designeri cunoscuti la noi in tara sau peste hotare. Multe cantarete, spre exemplu, se asociaza cu anumite branduri din industria fashion si le promoveaza produsele. Sub atenta supraveghere a stilistilor, vedetele incearca sa impresioneze cu tinute sexy, in tendinte, care socheaza. Loredana Groza este extravaganta, Corinei ii place sa iasa din tipare, iar Delia este genul de artist-cameleon, care se plictiseste foarte repede si mereu incearca sa se reinventeze.

Am accesat mai multe conturi de Facebook si Instagram ale unor artiste considerate trendsetteri in Romania si am selectat cele mai cool tinute de scena din 2017 ale vedetelor autohtone! Este vorba de celebritati care iubesc moda foarte mult si care isi seteaza stilul vestimentar inspirandu-se de la designeri recunoscuti, fiind iubite de fani si pentru ca au o viziunea avangardista asupra frumosului.

Care sunt cele mai cool tinute de scena din 2017 ale vedetelor autohtone