A 52-a editie Academy of Country Music Awards (ACM Awards), un eveniment dedicat muzicii country, a avut loc aseara in Las Vegas, Nevada. Cu aceasta ocazie, vedetele au defilat pe covorul rosu si au atras toate privirile. Iata cele mai frumoase tinute de la Gala Country Music 2017!

Gazde la Gala Country Music 2017 au fost Luke Bryan si Dierks Bentley, care prezinta ACM Awards din 2013, scrie instyle.com. Jason Aldean a primit cel mai important premiu – „Entertainer of the Year“ – pentru cel de-al doilea an consecutiv. Castigatori la Academy of Country Music Awards au fost si Miranda Lambert, Brothers Osborne si Thomas Rhett, care au primit cate doua premii fiecare.

tinute de la Gala Country Music 2017

Evenimentul a adus impreuna cele mai mari nume ale muzicii country, dar si actori, oameni de televiziune si designeri renumiti. Multi dintre cei nominalizati au si urcat pe scena si au facut un show incendiar. Thomas Rhett, Chris Stapleton, Cole Swindell, Carrie Underwood si Keith Urban reprezinta doar o parte dintre cei care au cantat la ceremonie atat singuri, cat si in duet cu alti artisti.

Dupa cum era de asteptat, vedetele prezente la eveniment si-au facut din timp temele in materie de fashion si, mai mult decat anii trecuti, au stralucit in rochii si costume deux-pièces glam.

5 tinute de la Gala Country Music 2017 care au primit note de trecere din partea criticilor de moda