Cele mai noi declaratii ale cuplului Brangelina

Brad Pitt le-a cerut tuturor sa-i respecte intimitatea si sa-i lase copiii sa se obisnuiasca cu ideea ca parintii lor se despart, dupa ce Angelina Jolie a intentat divortul, scrie elitedaily.com. Iata care sunt cele mai noi declaratii ale cuplului Brangelina!

La doar cateva ore dupa ce intreaga lume a primit vestea ca cei doi se despart, actorul a dat o declaratie pentru revista People, sustinand ca ceea ce conteaza acum sunt copiii sai.

″Sunt foarte intristat de toate acestea, dar ceea ce conteaza acum este starea copiilor nostri. Rog presa sa le acorde spatiul pe care il merita in aceasta perioada grea.‟

Cele mai noi declaratii ale cuplului Brangelina

Cuplul, care are sase copii, a anuntat sfarsitul mariajului de doi ani si a 12 de relatie ieri, pe 20 septembrie. Angelina este cea care a dat vestea. Potrivit declaratiei initiale publicate de TMZ, avocatul Angelinei a facut acest anunt pentru presa: ″Decizia a fost luata pentru sanatatea familiei. Ea nu va face nicio declaratie in acest moment si cere ca familiei sa-i fie respectata intimitatea in aceasta perioada dificila.‟

Dar lucrurile n-au ramas asa, iar presa a publicat cele mai noi declaratii ale cuplului Brangelina. Asadar, Angelina a vorbit inca o data lumii intregi, intr-un articol publicat de E! News, prin intermediul managerului Geyer Kosinski: ″Angelina va face tot ce e nevoie pentru a avea grija de familia ei. Ea apreciaza intelegerea tututor celorlalti in ceea ce priveste nevoia ei de intimitate in aceasta perioada.‟

Cu alte cuvinte, vedeta roaga lumea sa inteleaga momentele dificile prin care trece si sa nu puna presiune si mai mare pe cei sase copii ai cuplului.

In declaratia initiala pentru TMZ, Angelina a spus ca o sa ceara custodia celor sase copii, cu drept de vizita pentru Brad. E o responsabilitate mare ca vedeta sa se ocupe singura de educatia a sase copii, dar, din fericire, aceasta are multi bani si poate sa angajeze oameni care sa o ajute.

Acele diferente ireconciliabile pe care Angie le-a invocat ca motiv de divort ascund multe in spate, potrivit presei americane. Cea mai grava este faptul ca actorul este banuit de infidelitate, acesta avand, potrivit gurilor rele, o relatie extraconjugala cu colega lui de platou, actrita franceza Marion Cotillard. In plus, Brad ar fi un tata nerabdator si iute la manie, spun surse neoficiale.

Citeste si: Angelina Jolie si Brad Pitt se despart. Copiii cu cine raman?

Foto: Guliver