charlize theron si sean penn platouri de filmare

Charlize Theron si Sean Penn s-au reunit in Africa de Sud pe platourile de filmare ale peliculei “The Last Face”. El in calitate de regizor, ea ca actrita din rolul principal al filmului.

Fostul cuplu – care s-a despartit acum sase saptamani dupa 18 luni petrecute impreuna – a fost nevoit sa se intalneasca, pentru a refilma anumite scene din “The Last Face”, pe care-l regizeaza Sean Penn si-n care Charlize Theron detine rolul principal.

Cei doi nu au schitat niciun gest de apropiere, iar relatia dintre cei doi a fost descrisa ca fiind “tensionata” de cei care i-au vazut impreuna pe platourile de filmare.

Charlize – care are un fiu in varsta de trei ani a adoptat, Jackson – a recunoscut si-n trecut ca i-a fost foarte greu sa lucreze la un film cu logodnicul ei. Inainte de despartire, ea a spus pentru revista People: “Lasand la o parte faptul ce el este partenerul meu si e iubirea vietii mele, pentru prima data, am simtit ca munca imi afecteaza viata sentimentala. Au fost momente in care am fost incredibil de nedreapta cu el. Si momente in care am simtit ca el a fost incredibil de nedrept cu mine. Dar astfel de situatii te fac sa-ti dai seama ca indiferent cat de complicat devine totul, pe primul loc este relatia.”

Charlize Theron si Sean Penn au fost vazuti ultima oara impreuna la Festivalul de Film de la Cannes in luna mai, dupa care au decis sa se desparta.

Citeste si: “Cum se sfarseste o poveste de iubire la Hollywood”!

Foto: Guliver