Dupa o relatie cu mai multe off-uri decat on-uri cu Jennifer Lawrence, solistul de la Coldplay pare sa aiba o noua iubita. Ea este o cunostinta mai veche de a lui, iar apropiatii celor doi sustin ca intre ei ar fi fost mereu o chimie!

Chris Martin o noua iubita

Chris Martin si Jennifer Lawrence s-au despartit iarasi si multe persoane sustin ca aceasta separare e acum definitiva. Mai ales ca solistul de la Coldplay a fost surprins plimbandu-se pe inserat prin Londra cu Kylie Minogue.

Sa fie ea oare noua iubita?

Un apropiat al vedetelor a povestit pentru revista Grazia „Se stiu de multi ani si dintotdeauna a fost o chimie intre ei. Chris tatoneaza terenul, iar Kylie este singura, asa ca nu se stie ce se poate intampla…” Iar conform aceleasi surse si Jennifer Lawrence se gandeste tot mai serios la o impacare cu fostul ei iubit, actorul englez Nicholas Hoult. Prietenii actritei sustin ca acesta era mult mai serios si implicit mult mai potrivit pentru ea.

Vestea ca Jennifer Lawrence si Chris Martin s-au despartit din nou ne-a luat prin surprindere dupa ce citisem recent o stire conform careia Jennifer ii cucerise deja copiii noului ei iubit. Apple (11) si Moses (9) erau innebuniti dupa actrita din Jocurile Foamei.

Citeste si: Afaceri de succes (III): Gwyneth Paltrow & Chris Martin!

Foto: Guliver