Cindy Crawford

Chiar daca nu mai lucreaza ca full-time model din 2000, supermodelul a declarat la inceputul acestui an ca la 50 de ani se va retrage oficial din modeling. Pe 20 februarie i-a implinit si ne intrebam daca Cindy Crawford chiar a vorbit serios. 

“Sunt sigura ca voi mai fi fotografiata inca 10 ani de acum inainte, dar nu ca model. Si e ok asa. Am incheiat capitolul asta, am lucrat cu cei mai buni fotografi. Ce altceva mai pot sa fac? Nu ma pot reinventa la nesfarsit. Nu mai trebuie sa dovedesc nimic, nimanui.” spune Cindy.

Cindy Crawford celebreaza 30 de ani de cariera in modeling

Despre toti anii petrecuti in lumea modei Cindy povesteste in noua ei biografie, Becoming, despre care spune ca este un „manual despre viata“. „Aceasta carte este felul meu de-a reflecta asupra experiente­lor avute, care m-au schimbat, m-au ajutat sa devin mai inteleapta si care ii pot ajuta si pe ceilalti. Nu sunt multe secrete sumbre dezvluite, este o carte despre calatoria mea personala in lumea asta“. Cindy este casatorita cu producatorul Randy Gerber din 1998, cu care are doi copii: Kaia (14 ani) si Presley (16 ani).

Una dintre primele ei fotografii, in New York, 1988

cindy

La MET in New York, 1990

cindy crawford portret

Prezentarea Versace toamna-iarna 1991/1992

party girls
Linda Evanchelista, Cindy Crawford, Naomi Campbell si Christy Turlington

Cindy si Richard Gere la Premiile Oscar in 1998

Cindy si Richard Gere
Cindy avea 26 de ani in 1991 cand s-a casatorit cu Richard Gere. Cei doi au divortat in 1995.

Rande Gerber si Cindy, in 2014

cupluri celebre

Cindy la Globurile de Aur 2015

cindy crawfords golden globes 2015
Cindy poarta o rochie Versace

Cindy si fiica ei, Kaia Gerber

cindy crawford si kaia gerber
La lansarea colectiei Balmain X H&M, in 2015

Stephanie Seymour (47 de ani) face parte tot din generatia de aur a supermodelelor, alaturi de Cindy Crawford, Naomi Campbell, Claudia Schiffer, Christy Turlington si Linda Evangelista. Afla mai multe despre cariera si viata ei!

Esti pasionata de moda si de cele mai hot tendinte ale momentului? Vrei sa fii la curent cu ultimele noutati din domeniu? Da like paginii noastre de Facebook si o sa gasesti acolo si alte articole super-interesante!

Foto: Guliver.