Kim Kardashian a anuntat sexul viitorului ei copil chiar de Ziua Tatalui: ea si Kanye West vor avea un baiat! Cei doi au deja o fiica, North West, si isi vor mari familia la finalul acestui an!

Kim Kardashian si Kanye West vor mai avea un copil

Epopeea familiei Kardashian – West continua tot sub ochii publicului, asa cum se intampla de la debutul reality-show-ului care are ca protagonista intreaga familie a divei.

Vestea de Ziua Tatalui

Ieri, o noua veste a fost anuntata pe contul de Intagram al vedetei: Kim Kardashian a anuntat ca urmeaza sa nasca inca un baietel! “Momentele minunate ca acesta, cand calatorim impreuna in turnee, sunt motivul pentru care traiesc! Esti un tata minunat pentru North (n.r. – fiica lor) si vei fi un tata minunat si pentru viitorul nostru fiu”, a scris Kim in dreptul unei fotografii care il arata pe sotul ei, Kanye West, in timp ce ii citeste o poveste fiicei lor.

De altfel, anuntul a venit chiar cand in Statele Unite ale Americii a fost celebrata Ziua Tatalui, Kanye fiind unul dintre cei mai faimosi tatici de pe peste Ocean din punctul de vedere al mediatizarii pe retelele de socializare!