Fosta actrita din serialul Suits, care urmeaza sa mearga la altar in luna mai si sa intre astfel in mod oficial in Familia Regala Britanica, este o norocoasa. Si nu doar pentru ca a cucerit un print, ceea ce, trebuie sa recunoastem, nu e putin lucru, ci si pentru ca are un par sanatos, cu fir gros si stralucitor in mod natural, incat e greu ca fotografii sa o surprinda pe picior gresit la acest capitol. Iata cum au evoluat coafurile lui Meghan Markle de-a lungul anilor!

Coafurile lui Meghan Markle

La fiecare aparitie publica, logodnica Printului Harry isi atinge parul si nu ca sa atraga atentia, ci expertii in limbajul corpului pun acest lucru pe seama faptului ca ea vrea sa se simta confortabil in situatii stresante si acest gest o linisteste, scrie Popsugar. Cu totii avem astfel de obiceiuri, insa relatia vedetei cu podoaba capilara este una speciala, drept dovada schimbarile de look pe care le-a facut de-a lungul timpului.

Coafurile lui Meghan Markle au ajutat-o sa atraga toate privirile

Coafurile lui Meghan Markle au suferit modificari odata cu trecerea anilor si au ajutat-o pe aceasta sa se faca remarcata. Fosta actrita prefera parul lung, inchis la culoare si pune mare accent pe naturalete. Iubeste buclele, mai ales ca are parul ondulat natural, dar si sa isi faca suvite in nuante subtile, pentru luminozitate. In luna martie a acestui an, viitoare cumnata a Ducesei de Cambridge a facut o schimbare de look si a optat pentru reflexe rosiatice, care ii confera volum. De asemenea, logodnica lui Harry a testat multe coafuri in trend pentru evenimentele mondene la care a participat in trecut: de la coada de cal, pana la impletituri, bucle in diferite combinatii si cocuri elegante.

Descopera in cele ce urmeaza coafurile lui Meghan Markle si imagini cu schimbarile de look ale vedetei din 2005 si pana in prezent: