Cantareata cu origini irlandeze a postat de curand pe Facebook un video in care marturiseste de ce a incercat sa se sinucida si cat de greu ii este sa lupte cu bolile psihice. Confesiunea lui Sinead O’Connor este tulburatoare si vine ca un mesaj disperat catre familia ei, care, potrivit spuselor artistei, nu o sprijina in aceasta perioada foarte dificila a vietii ei, dar si catre fani, care ar trebui sa le acorde mai mult sprijin celor care se lupta cu astfel de afectiuni, scrie people.com.

In varsta de 50 de ani, vedeta a distribuit saptamana trecuta, mai exact joi, dintr-un hotel din New Jersey, un video de 12 minute in care isi deschide sufletul si marturiseste ca a cazut prada gandurilor negre si nu stie cum sa mearga mai departe. Din confesiunea lui Sinead O’Connor reiese faptul ca artista sufera de trei tipuri de boli mintale si ca a decis sa stea departe doi ani de familia sa din Irlanda.

Confesiunea lui Sinead O’Connor: „Sunt singura“

In filmuletul postat pe Social Media, cantareata a spus plangand ca trece printr-un calvar si ca oamenii care ar fi trebuit sa o iubeasca si sa o sustina in aceste clipe cutremuratoare nu ii sunt alaturi. Vedeta sustine ca nu ii mai poate face fata singuratatii si ca singura persoana care o sprijina este doctorul psihiatru, care o considera un model si care face tot posibilul sa o incurajeze.

Oh how much I miss young Sinead

A post shared by Sinead O'Connor (@oconnor.sinead) on

In confesiunea lui Sinead O’Connor, cantareata recunoaste ca este doar unul din milioanele de oameni care sufera de depresie si ca ar vrea ca mesajul ei sa le fie de ajutor celor care simt ca pierd lupta cu aceasta boala. „De ce suntem singuri? Cei care sufera de boli mintale sunt cei mai vulnerabili oameni de pe Pamant. (…) Trebuie sa aveti grija de noi. Noi nu suntem ca toata lumea“, a spus vedeta.

Un mesaj emotionant pentru cei care au in familie persoane care sufera de tulburari psihice

De ce a decis sa faca acest video? Ca sa le arate fanilor si oamenilor din lumea intreaga ca este singura si cum se simte un om prins in mrejele depresiei. Si a adaugat: „Este stigmatul cel care ucide oameni, nu tulburarile psihice“. Ea i-a indemnat pe cei care au in familie persoane cu astfel de afectiuni sa se ingrijeasca de ei, sa le ofere dragoste si sa nu ii lase singuri in spitale.

Cantareata a fost declarata disparuta in luna mai a anului trecut de fiul ei, Jake Reynolds. Ea a fost gasita la un hotel si dusa in siguranta din nou la spital. Presa locala sustine ca nu exista dovezi ca artista s-ar fi cazat zilele trecute in South Hackensack, din New Jersey.

Vedeta nu este la prima tentativa de suicid

Dupa ce confesiunea lui Sinead O’Connor a ajuns in Social Media, fanii i-au transmis mesaje de incurajare si i-au spus ca ii sunt alaturi, dar si ca muzica ei ii inspira si ca trebuie sa mearga mai departe. Cantareata se lupta de mai bine de 15 ani cu depresia si a mai incercat sa se sinucida, insa a fost salvata la timp.

Te-a emotionat confesiunea lui Sinead O’Connor? Afla mai multe pe acest subiect din articolul: 10 lucruri pe care oricine ar trebui sa le stie despre depresie.

Foto si video: Guliver/ Facebook/ Instagram