Confesiunea Printului William

Viata de parinte este frumoasa, dar si grea, chiar daca esti al doilea in ordinea succesiunii la tronul Marii Britanii sau un om obisnuit. Confesiunea Printului William de la un eveniment recent? Acesta marturiseste, mai in gluma, mai in serios, ca nu prea doarme noptile si ca cei doi copii ai Ducilor de Cambridge au foarte multa energie.

Ne place sa citim despre vietile celor cu sange albastru, mai ales cand, dincolo de titlurile si de toate lucrurile la care noi, muritorii de rand, doar visam, ni se arata fara de masti si de tiarele perfectiunii. Kate si William sunt iubiti de oamenii din intreaga lume pentru usurinta si dezinvoltura cu care isi expun latura umana, stangaciile si bucuriile de zi cu zi. Cei doi ne ofera lectii de iubire, parenting si de eleganta chiar din inima roialitatii britanice.

Sotul lui Kate se plange ca nu mai doarme suficient

Aflat la un meci de rugby intre echipele din Tara Galilor si Australia, fiul Printesei Diana si-a deschis sufletul si a marturisit ca se implica activ in viata copiilor sai, simpaticul George, in varsta de 4 ani, si frumoasa printesa Charlotte, care are doi ani.

Prince George goes to school, 2017 #princegeorge #princewilliam

A post shared by Royal children (@royal.children.in.europe) on

Confesiunea Printului William este si amuzanta, dar si sincera: „Am nevoie de scobitori ca sa-mi tin ochii deschisi, din cauza copiilor“, scrie Dailymail. Fratele lui Harry sustine ca cei doi l-au tinut multe nopti treaz si ca ii intelege pe toti parintii care nu se odihnesc suficient, dar a doua zi trebuie sa o ia de la capat.

Confesiunea Printului William despre viata de familie este sincera, dar si emotionanta

Orele de somn au devenit tot mai putine mai ales in primele luni de sarcina ale sotiei lui, care urmeaza sa aduca pe lume un nou vlastar regal in luna aprilie. Nu e prima data cand sotul lui Kate declara ca rolul de tata nu este usor si ca i-a venit greu sa faca trecerea de la viata de burlac la cea de parinte a doi copii. El insa a punctat de fiecare data ca jumatatea lui este o mama minunata si o sotie fantastica si ca impreuna reusesc sa isi gaseasca echilibrul.

Intr-un interviu acordat anul trecut, el a recunoscut: „Imi ador copiii si am invatat multe despre mine si despre familie dupa ce am avut proprii copii“.

Daca ti-a placut Confesiunea Printului William: „Am nevoie de scobitori ca sa-mi tin ochii deschisi“, citeste si: Documentar despre Printesa Diana: William si Harry isi deschid sufletul.

Foto: Guliver/ Instagram