Incaperile Palatului Buckingham au fost pregatite de Sarbatori si e vorba de un decor de poveste, o altfel de interpretare a Craciunului in Tara Minunilor. Daca vrei sa descoperi cum arata resedinta Reginei Elisabeta din Londa, dar si unde isi vor petrece timpul copiii lui Kate si William in asteptarea cadourilor, am gasit cateva imagini postate de Familia Regala Britanica in Social Media. Iata cum arata Craciunul la Palatul Buckingham!

Craciunul la Palatul Buckingham

Spre deosebire de Melania Trump, care a decorat Casa Alba cu aproape o luna inainte de Craciun si nu s-a zgarcit deloc la ornamente, ba chiar si-a atras critici in privinta fondurilor mari cheltuite pentru aranjarea resedintei cuplului prezidential, Familia Regala Britanica a fost mai chibzuita cu magia Sarbatorilor de Iarna. Ieri au fost distribuite primele imagini cu Craciunul la Palatul Buckingham, dar si un video cu interiorul, scrie Hellomagazine.com.

Cum arata Craciunul la Palatul Buckingham

Cu doua saptamani inainte de Craciun, resedinta Reginei Elisabeta a fost impodobita cu brazi si, bineinteles, coroane, lumini, globuri, conuri de pin, stele aurii – intr-un cuvant, tot ce e nevoie ca sa ne duca cu gandul la o atmosfera de sarbatoare in toata regula.

Craciunul la Palatul Buckingham
Copacii tematici de la intrare au fost decorati cu globuri sub forma de mini-coroane si o feerie de luminite. Scara mare a fost impodobita cu globuri si ghirlande in culori vii. De asemenea, la Castelul Windsor, se afla un brad care pare desprins din basme, cu lumini si ornamente stralucitoare, dar si un inger in varf.

Mesajul care a insotit postarea de pe Twitter: „Craciunul a venit la Palatul Buckingham“/„Christmas has arrived at Buckingham Palace“.

Traditia impodobirii pomului de Craciun a fost introdusa in Marea Britanie de catre regina Charlotte, consoarta regelui George al III-lea, in secolul XVIII, iar ea continua sa fie la fel de iubita si in zilele noastre.

Cine se va bucura de decorul de basm

Meghan Markle, care va petrece primul ei Craciun alaturi de Familia Regala Britanica si de viitorul ei sot, Printul Harry, cu siguranta nu va fi dezamagita. Acest lucru este valabil si pentru cei doi copii ai Ducilor de Cambridge, Printul George si Printesa Charlotte, care se vor bucura de acest spectacol impresionant de lumini si, spre deosebire de oamenii de rand, vor vedea cum este Craciunul la Palatul Buckingham.

Daca iti place cum se vede la nivel de ornamente Craciunul la Palatul Buckingham, citeste si: Studiu: oamenii de stiinta au descoperit care e muzica de Sarbatori perfecta.

Foto si video: Facebook/Youtube/Instagram