Critici la adresa cuplului David si Victoria Beckham

Par o familie fericita si, trebuie sa recunoastem, sunt frumosi si… bogati. Cu toate acestea, o serie de zvonuri zdruncina din temelii imaginea cu care ne-au obisnuit aceste vedete foarte cunoscute si iubite din lumea mondena. Afla de unde au aparut aceste critici la adresa cuplului David si Victoria Beckham!

Dupa cum probabil stii deja, nu exista familie perfecta, cum de altfel nu exista om care sa fie iubit de toata lumea. Insa aceste critici la adresa cuplului David si Victoria Beckham vizeaza chiar capitolul la care cei doi pareau ca se descurca de minune: relatia cu copiii lor.

De ce au aparut aceste critici la adresa cuplului David si Victoria Beckham

Saptamana trecuta, fiul cel mai mic al familiei Beckham, in varsta de 11 ani, Cruz, a lansat primul lui single de Craciun, numit „If Every Day Was Christmas“, care este deja disponibil online pe iTunes. El a semnat un contract important cu producatorul lui Justin Bieber, Scooter Braun. La postul de radio britanic Capital FM, mezinul lui David si Victoria Beckham a declarat ca incasarile vor fi donate operelor de binefacere din Marea Britanie.

So proud of my little man @CruzBeckham! Hear his first single #IfEveryDayWasChristmas on @CapitalOfficial at 7.30am http://capitalfm.co/Cruz #CruzOnCapital ❤️🎅🏼 @rodneyjerkins @scooterbraun

A post shared by David Beckham (@davidbeckham) on

Vestea ca cel mai mic copil al familiei Beckham se lanseaza in industria muzicala i-a socat si scandalizat pe fanii celor doi, care au declarat ca David si Victoria sunt „pushy parents“. Acuzele pornesc de la ideea ca cei doi isi doresc atat de mult celebritatea, incat au inceput sa puna presiune pe copiii lor, in special pe Cruz, si ii exploateaza talentul de la aceasta varsta frageda, scrie harpersbazaar.com.

David Beckham se apara in fata acestor acuzatii

Incercand sa se apere de aceste acuze pe care le crede nefondate, David a vorbit la emisiunea Good Morning America: „Cruz a venit la noi si ne-a spus: ”Cum ar fi daca as face un cantec de Craciun pentru operele de binefacere? Si toate castigurile sa fie donate”“. Si a adaugat: „Nu mai e nimic de facut in acest moment.“

Sotul Victoriei a spus ca nu numai ca acest single a fost ideea fiului sau, dar ca ce e mai important momentan pentru Cruz este sa mearga la scoala si sa invete, si nu sa se concentreze pe o cariera in industria muzicala.

„Are 11 ani, este inca la scoala si se concentreaza pe scoala – acesta este cel mai important lucru. (…) Si suntem foarte mandri de el. El a venit la noi cu aceasta idee“, a explicat David Beckham.

Boys night at the Kings 🇺🇸

A post shared by David Beckham (@davidbeckham) on

Daca ti s-a parut interesant acest articol despre ce critici la adresa cuplului David si Victoria Beckham tin prima pagina a ziarelor britanice, citeste si: Top 10 imagini cu un cuplu care inca rezista: Victoria si David Beckham.

Foto: Guliver/ Instagram