culoarea preferata

Pentru ca azi incepe Festivalul de Film de la Cannes, ne-am gandit sa facem o investigatie fashionable printre aparitiile anilor trecuti pe red carpet. La ce concluzie credeti ca am ajuns? Culoarea preferata de vedete este rosul, in toate variantele cromatice!

Cand vine vorba de marile evenimente din lumea filmului, formula castigatoare pentru cea mai reusita prezenta contine urmatoarele ingrediente: o privire seducatoare, o silueta fina si o rochie spectaculoasa, aleasa in concordanta cu personalitatea vedetei ce o poarta.

Retrospectiva zilei: cele mai frumoase rochii in nuante de rosu de la Cannes din ultimii ani

In arhiva celor mai reusite fotografii de la Festivalul de Film de la Cannes se numara o serie intreaga de dive, actrite sau top modele, care au fost imortalizate in rochii rosii seducatoare. Da, culoarea preferata de toate femeile, indiferent de varsta (daca luam exemplul actritei Jane Fonda la 76 de ani), ramane pentru totdeauna rosu! De la tonurile calde de rosu pur si pana la nuantele inchide se burgund, culoarea pasiunii face istorie!

Marii creatori de moda propun pentru aceste evenimente nu doar cele mai frumoase piese, lucrate impecabil pana la cel mai mic detaliu, ci si un intreg spectacol vizual. Rochiile couture sunt un lux, dar daca privim cu atentie imaginile starurilor putem “fura” o serie de idei de styling vestimentar si de beauty.

Culoarea preferata a vedetelor la Cannes: rosu!

1. Natasha Polly: Cannes 2012

natasha polly

Rochie rosie cu decupaje indraznete Roberto Cavalli

2. Audrey Tautou: Cannes 2013

culoarea preferata

Rochie rosie cu detalii roz, Prada

3. Sharon Stone: Cannes 2013

sharon stone

Rochie Cavalli cu crapatura ampla pe un picior

4. Georgia May Jagger: Cannes 2013

georgia may jagger

Creatie Cavalli Couture

5. Jane Fonda: Cannes 2014

jane fonda

Actrita poarta impecabil o creatie Elie Saab Couture

Editorul nostru de beauty iti recomanda cateva trucuri beauty folosite de staruri la Festivalul de la Cannes. 

Foto: Guliver.