Cum au sarbatorit George si Amal Clooney

Iti mai aduci aminte nunta lor? Se intampla in toamna lui 2014, in Venetia. De atunci si pana in zilele noastre, multe s-au spus despre acest cuplu, ba ca lui George ii mai fug ochii dupa altele, ba ca Amal a cam pus piciorul in prag si certurile sunt la ordinea zilei. Dincolo de toate aceste suspiciuni, celor doi pare insa ca le merge bine. Sau cel putin asta sustine actorul. Afla cum au sarbatorit George si Amal Clooney doi ani de casnicie.

„Si spuneau ca nu va dura. Ei bine, le-am dovedit ca au gresit!“, a glumit George Clooney la un interviu pe care i l-a luat o jurnalista de la Entertainment Tonight. In weekend, actorul a participat la un eveniment de caritate in Los Angeles si a declarat ca mariajul cu Amal merge foarte bine. Ba mai mult, sustine acesta, el si sotia lui sunt foarte fericiti impreuna, scrie huffingtonpost.com.

Cum au sarbatorit George si Amal Clooney doi ani de casnicie: actorul a gatit pentru sotia lui

Cum au sarbatorit George si Amal Clooney doi ani de casnicie? Actorul in varsta de 55 de ani a declarat, mai in gluma, mai in serios, ca el si sotia lui au fost „mostly drank“. Cu toate acestea, George a stat si in bucatarie si i-a facut o surpriza jumatatii lui. Ti-l imaginezi tocand legume sau pregatind o friptura apetisanta pe cel mai ravnit fost burlac al Hollywood-ului?! Mie mi-e greu, dar se pare ca dragostea chiar face minuni.

„Am pregatit cina“, a spus George, desi nu a dezvaluit exact ce a gatit. Si a continuat: „a doua aniversare a casniciei noastre a fost foarte romantica“.

Intrebat daca stie cum se mai simte prietenul lui Brad Pitt, care trece prin momente dificile in urma divortului de Angelina Jolie, actorul a declarat: „Nu stiu. (…) Nu am vorbit cu el“.

Reactia actorului a fost diferita cand a auzit prima data de despartirea Brangelina. Atunci, la o conferinta a Natiunilor Unite, un jurnalist de la CNN l-a intrebat ce parere are legat de aceasta despartire. Vadit socat, actorul nu-si gasea cuvintele si a parut intristat cu adevarat de cele auzite: „Nu stiam nimic despre acest lucru. Mi-a parut atat de rau. Este o poveste trista si nefericita pentru orice familie. Este o poveste nefericita despre o familie. Imi pare foarte rau sa aud asta“.

Citeste si: George Clooney, misterios la un an de mariaj.

Foto: Guliver