Sexy la 50 de ani

Prima data cand am vazut cateva imagini cu el pe Instagram, am crezut ca are 20 de ani si ca de abia a iesit de pe bancile facultatii. M-am inselat! Chuando Tan, un fost model din Singapore, ne demonstreaza ca varsta e doar un numar din buletin. Iata cum se mentine acesta sexy la 50 de ani!

Dupa ce si-a incheiat cariera de model, Chuando Tan a descoperit ca are o alta pasiune: fotografia. Pe pagina lui de Instagram, modelul masculin cu trup aproape perfect distribuie multe imagini cu el in diverse ipostaze care mai de care mai hot, iar fanele lui, nu putine la numar, se intreaba cum de reuseste sa arate sexy la 50 de ani si sa isi ascunda varsta.

Cum se antreneaza Chuando Tan

Secretele unui corp de model cu multe patratele, care parca sfideaza trecerea timpului? Chuando Tan le-a spus celor de la Bustle.com ce face astfel incat sa fie confundat cu un barbat de 20 de ani si sa se mentina in forma. Modelul masculin care este sexy la 50 de ani asa cum multi din cei care au jumatate din varsta lui nu arata sustine ca face antrenamente fizice zi de zi si ca sala e a doua casa pentru el.

Ce mananca modelul ca sa fie sexy la 50 de ani

Chuando Tan a declarat ca obisnuieste sa se rasfete cu bai purificatoare foarte tarziu in noapte, deoarece il ajuta sa elimine toxinele din corp si hidrateaza pielea in profunzime. Iar meniul lui nu este atat de strict pe cat ai crede. Fostul model spune ca mananca des pui Hanan, un preparat traditional in Singapore, si ca iubeste fructele si legumele, care nu ii lipsesc din dieta zilnica.

Daca ti se pare interesant articolul despre fostul model masculin care este sexy la 50 de ani, citeste si: Fara limita de varsta: un model de 60 de ani in costum de baie.

Foto: Instagram/ Facebook