Trebuie sa recunoastem: iubirea pe covorul rosu are farmecul ei aparte, chiar daca de multe ori pare usor (mai mult) regizata. In fiecare an, vedetele isi etaleaza iubirea cu fler, in cele mai elegante si iconice tinute si ipostaze ale ei. Iata cateva cupluri la Gala Oscar 2018 pe care Cupidon le-a luat anul acesta in vizor.

Cupluri la Gala Oscar 2018

Cand vine vorba despre Oscar, nu rochiile in sine sunt de neuitat, desi unele dintre ele, trebuie sa fim realisti, au sume fabuloase, ci femeile celebre care le poarta si, foarte important, cei care le insotesc in lumina reflectoarelor.

Cupluri la Gala Oscar 2018 care si-au dat intalnire pe covorul rosu si, dupa cum era de asteptat, au atras toate privirile

Eleganta, rafinament, priviri galese, saruturi pasionale, tachinari, glume de indragostiti – acestea au fost cateva din ingredientele celor mai reusite aparitii ale cuplurilor care au pasit aseara la Gala de decernare a Premiilor Oscar, aflata in acest an la cea de-a 90-a editie, scrie People.com. Evenimentul a avut loc aseara la Dolby Theatre, din Hollywood. Gazda evenimentului a fost, la fel ca si anul trecut, comediantul, actorul si prezentatorul de televiziune Jimmy Kimmel.

Aceste cupluri la Gala Oscar 2018 au intors toate privirile si nu au ezitat sa faca poze pe covorul rosu. In plus, o parte din celebritati au acordat interviuri armatei de reporteri prezenti la eveniment si au raspuns unor intrebari despre proiectele profesionale, dar si despre cum rezista relatia lor in timp si care sunt cele mai dificile momente de care s-au lovit in cuplu.

Descopera in cele ce urmeaza ce vedete au fost alese de criticii de moda drept cele mai stylish cupluri la Gala Oscar 2018: