Ca in fiecare an, nu doar premiile din industria cinematografica sunt acordate la inceputul lunii ianuarie, ci si cele care celebreaza tinutele de gala, mai ales la evenimentele de anvergura. In plus, aseara a fost o ocazie excelenta sa fie remarcate cele mai frumoase cupluri stylish la Globurile de Aur 2018.

La editia cu numarul 75 a Galei Globurilor de Aur, care s-a tinut aseara, la Los Angeles, au fost remarcate diverse perechi de vedete. Indiferent ca e vorba de celebritati care s-au casatorit de curand sau care au facut de mult acest pas, care se intalnesc de curand sau care au ani buni de cand defileaza pe Covorul Rosu, care urmeaza sa devina parinti sau pe care ii leaga o legatura de familie, aceste cupluri stylish la Globurile de Aur 2018 au fost mereu in centrul atentiei si fotografii au incercat sa surprinda diverse imagini cu ele.

Denzel si Pauletta Washington au aratat super glam impreuna pe Covorul Rosu, imbracati amandoi in tinute all black si tinandu-se de mana, scrie People.com. Diane Kruger , in varsta de 41 de ani, si Norman Reedus, starul de 49 de ani din „The Walking Dead“, formeaza un cuplu de curand si au pozat pentru prima data impreuna la un eveniment oficial. Angelina Jolie a fost insotita la acest eveniment de fiul ei Pax, in varsta de 14 ani.

Iata ce cupluri stylish la Globurile de Aur 2018 s-au remarcat pe Covorul Rosu