De cand s-a retras din lumea sportiva David Beckham a castigat cateva kilograme in plus, iar Victoria a decis ca e momentul sa puna piciorul in prag. Primul pas: renuntarea la gustari nesanatoase.

David si Victoria Beckham gustari nesanatoase

Gustari nesanatoase: schimbari de meniu in familia Beckham

Brooklyn, Romeo, Cruz si Harper, copiii familiei Beckham au de suferit dupa ce tatal lor a luat cateva kilograme in plus. Victoria a decis sa-l puna la regim, iar pentru a face asta a ales sa renunte la tot felul de gustari nesanatoase (dar delicioase) pe care le mai cumpara din cand in cand pentru cei mici.

Un apropiat al cuplului a declarat: “David ar prefera sa manance ce vrea fara sa fie deranjat si de aceea se furiseaza si ia mancare cand Victoria nu e atenta. Iar ea a ajuns in punctul in care nu mai cumpara bunatati cu carbohidrati pentru a stopa acest comportament. A aruncat toate dulciurile luate pentru copii dupa ce l-a surprins pe David infruptandu-se din ele.”

Victoria il obliga pe David sa taie si o parte dintre alimentele sale preferate. Sursa a adaugat pentru revista Heat: “Felul lui favorit de mancare este compus din placinta si piure de cartofi si nu refuza o felie de tort. Daca va scapa de toate acestea din meniu Victoria spera sa dea jos cel putin 6 kilograme.”

La inceputul acestui an, David a recunoscut ca pana si fiica lui i-a spus ca e “dolofan”. El chiar a povestit episodul intr-un interviu: “Ii faceam baie lui Harper si-n timp ce o uscam mi-a spus: <<Tati te iubesc, dar nu-mi place de tine asa de dolofan.>> Mie nu mi s-a parut ca eram!”

Citeste si: “Afaceri de succes in familie: cuplul Beckham”!

Foto: Guliver