David Duchovny este sceptic cand vine vorba de retelele de socializare. Starul de 54 de ani care a devenit faimos dupa ce a jucat in serialul Dosarele X recunoaste ca foloseste Twitter numai pentru ca a fost "indemnat sa o faca."

David Duchovny despre retelele de socializare

Actorul pe care-l puteti urmari acum in serialul “Aquarius” spune ca retelele de socializare sunt doar un loc unde poti s-o dai in bara. “Trebuie sa fii mai atent. Ce faci acolo nu mai dispare! I-am avertizat si pe copiii mei cu privinta la acest aspect.” El are doi copii din casatoria cu Tea Leoni: pe West de 16 ani si pe Miller de 12 ani.

Pe masura ce imbatranesti inveti sa te relaxezi

Vedeta din “Californication” sustine ca desi nu incearca sa fie un tatic cool iubeste sa petreaca cat mai mult timp cu tinerii. “Oamenii tot timpul vorbesc despre timpul de calitate petrecut impreuna. Eu insa cred ca si cantitatea e importanta. Nu ma chinui sa am o relatie speciala cu copiii mei. Sunt tatal lor, nu directorul unui parc de distractii. Imi place sa iau cina cu ei si sa-i verific cand isi fac temele. Asta e viata.” David Duchovny a mai povestit intr-un interviu acordat revistei People ca era foarte stresat cand a avut primul copil, dar pe masura ce a imbatranit a invatat sa se mai relaxeze.

“Devin din ce in ce mai bun la treaba asta. La inceput nu voiam sa-mi urc copiii in avion si-mi doream sa-si petreaca viata intr-un singur oras. Acum ma mai ingrijorez, dar nu chiar atat de tare. Toata lumea ajunge intr-un punct al vietii in care se concentreaza numai pe prezent si pe trairea lui.”

Citeste si “Serialul Dosarele X revine dupa o pauza de 13 ani”!

Foto: Guliver