Amanda Seyfried Justin Long despartire

O alta poveste de iubire made in Hollywood a ajuns la final. Amanda Seyfried si Justin Long s-au despartit dupa ce au fost impreuna mai mult de doi ani. Aparent, aceasta separare a avut loc cu cateva saptamani in urma, iar Justin este foarte trist.

Justin are intr-adevar “inima franta”, a declarat o sursa pentru Us Weekly. Chiar daca Justin (37 de ani), a apărut la Today Show in 2014 și a spus ca el si Amanda (29) au o relatie de cursa lunga, aceeasi sursa a declarat ca relatia lor scartia de mult timp. “Ei aveau programe diferite si vieti diferite”, sustine respectiva sursa. “Si au evoluat in mod diferit.”

Amanda Seyfried a dezvaluit indirect in Vogue motivul despartirii

Amanda, chiar a facut o aluzie la acest fapt, atunci cand a declarat intr-un interviu acordat revistei Vogue ca daca filmezi timp de 2 luni si lucrezi 12-14 ore pe zi iti poti ruina relatia.
Amanda si Justin s-au cuplat in vara anului 2013 si s-au indragostit de fapt pe Instagram. “Mi s-a parut foarte amuzant ceva ce a scris el” a declarat Amanda pentru revista Vogue. “Postase o imagine frumoasa cu un melc, iar in descrierea imaginii a scris <<F ****** MOOOOOOOOVE>>. M-a facut sa rad cu voce tare, asa ca i-am trimis mesaj.”

Inainte de aceasta relatie, Amanda a mai fost cu Ryan Phillippe, starul din Dexter, Desmond Harrington si Dominic Cooper. Justin a fost impreuna cu Drew Barrymore si Kate Mara.

Foto: Guliver