Megan Fox si Brian Austin Green au fost casatoriti timp de 5 ani si erau impreuna de aproape 11 ani, insa, conform Time Magazine, cei doi aveau vieti separate de mai multe luni incoace.

Megan Fox e din nou singura

“Megan si Brian au decis sa se desparta,” a declarat o sursa apropiata cuplului pentru Time. “Ei se vor iubi mereu si sunt dedicati copiilor lor. Orice s-ar putea intampla in viitor, dar momentan ei au decis ca e mai bine sa petreaca putin timp separat.” Cei doi faceau asta oricum de cateva luni bune si nu au mai fost vazuti impreuna la evenimente de mult timp.

Megan Fox a declarat anul trecut ca nicio relatie nu e perfecta

Megan Fox (29) si Brian Austin Green (42) au doi copii impreuna: pe Noah Shannon de 2 ani si jumatate si pe Bodhi Ransom de 18 luni. Green mai are de asemenea un copil de 13 ani din relatia lui anterioara cu Vanessa Marcil.

Cei doi s-au casatorit in Hawaii in 2010, dupa nu una, ci doua logodne. Green a intalnit-o pe Fox in 2004 cand a aparut la show-ul ei Hope & Faith, si a cerut-o initial de nevasta in noiembrie 2006.

Anul trecut, vedeta din Teenage Mutant Ninja Turtles a povestit pentru Men’s Health ca relatiile nu sunt perfecte. “Nu poti sa traiesti intr-o lume de basm si sa crezi ca totul va fi mereu perfect”, a spus ea. “Veti trece prin tot felul de faze cand nu va veti intelege. Nu veti comunica bine. Si anumite lucruri nu vor mai avea sens pentru tine.” Megan Fox a adaugat ca “discutiile in contradictoriu sunt normale” si inevitabile. In ciuda “dificultatilor”, ea a spus ca Green e “sufletul ei pereche”.

Actrita a mai povestit in 2013 pentru revista Marie Claire ca ea si Green sunt foarte foarte diferiti. “Suntem toleranti unul cu celalalt, incercam sa avem rabdare si nu incerc sa-l transform in mine si nici el nu incearca sa ma faca sa fiu ca el”, a mai spus ea.

Citeste si: “Ben Affleck si Jennifer Garner: un divort inevitabil”!l

Foto: Guliver