Dezvaluirea actritei Jane Fonda

Le vedem pe covorul rosu in tinute spectaculoase si par ca traiesc o viata perfecta, iar de multe ori ne dorim sa fim ca ele, insa deseori uitam ca vedetele au o viata personala, deseori greu incercata, la care noi nu avem acces. Este si cazul uneia din cele mai iubite prezente feminine din Cetatea Filmului, care si-a deschis de curand sufletul in fata fanilor. Iata dezvaluirea actritei Jane Fonda care a socat o lume intreaga!

Chiar daca nu i-a venit usor, vedeta a povestit intr-un interviu cu actrita Brie Larson ca a fost violata de mai multe ori in tinerete si abuzata sexual pe cand era doar un copil, scrie marieclaire.com. „Am fost violata, am fost abuzata sexual cand eram un copil si am fost concediata pentru ca nu voiam sa ma culc cu seful meu. Mereu am crezut ca e vina mea, ca nu am spus sau nu am facut lucrul corect“, a declarat ea.

Vedeta sustine ca multe femei nici nu isi dau seama ca au fost violate

Dezvaluirea actritei Jane Fonda explica motivul pentru care vedeta in varsta de 79 de ani este o apriga activista pentru drepturile omului si, in special, pentru drepturile femeilor. „Cunosc tinere care au fost violate si nici nu stiau ca ceea ce li s-a intamplat este de fapt un viol. „Ele gandesc: ”S-a intamplat probabil pentru ca nu am stiut cum sa spun nu cum trebuie”“, a marturisit Jane. Si a continuat: „Unul din cele mai bune lucruri pe care l-a facut miscarea feminista este ca ne-a ajutat sa realizam ca violul si abuzul nu se intampla din vina noastra. Am fost violate si nu este in regula“.

Dezvaluirea actritei Jane Fonda: a fost abuzata sexual si violata, iar de la o varsta frageda a ramas fara mama

Se spune ca ce nu te omoara te face mai puternic si, chiar daca suna dur, Jane Fonda pare sa confirme acest lucru. Nu numai ca a trecut prin aceste experiente traumatizante de la o varsta frageda, dar in 2014 declara ca a ramas orfana de la 12 ani, cand mama ei, care avea pe atunci 42 de ani, si-a pus capat zilelor. In plus, se pare ca si cea care i-a dat viata actritei a fost violata in copilarie, pe cand avea doar opt ani.

Dezvaluirea actritei Jane Fonda e menita sa incurajeze femeile din intreaga lume sa riposteze si sa reclame autoritatilor atunci cand sunt agresate si sa nu creada ca ceea ce li se intampla este normal.

Citeste si: Cannes 2014: lookul zilei Jane Fonda.

Foto: Guliver