Diferenta de varsta in cuplu poate fi ignorata? Sa fie oare anii care ii despart pe oameni doar un numar atunci cand este vorba de iubire? Avand in vedere cate celebritati sunt impreuna, desi exista o diferenta considerabila de varsta, raspunsul ar putea fi DA!

Daca stii totul despre celebritatile de la Hollywood si le urmaresti fiecare miscare, probabil stii si ca exista cupluri cu o diferenta mare de varsta intre parteneri. Spre exemplu, Beyonce s-a maritat cu un barbat nascut intr-o alta decada, Blacke Lively a gasit dragoste langa o persoana mai matura, iar Ian iubeste o actrita mai mica ca el.

Lista de mai sus poate continua, pentru ca ei nu sunt singurii care nu au tinut cont de varsta atunci cand s-au indragostit. Se spune ca un barbat mai in varsta este autmoat mai puternic, mai matur, mai intelep, iar tu vei avea o multime de lucruri de invatat de la el. Asa sa fie oare?

diferenta de varsta in cuplu

Indiferent daca vorbele bunicilor sunt adevarate in ceea ce priveste diferenta de varsta in cuplu, un lucru este sigur! Celebritatile cu varste total diferite sunt impreuna de mult timp, iar povestile de dragoste dintre actrite trecute de prima tinerete si barbati mai tineri sau relatiile dintre un barbat matur si o tanara care debuteaza pe marele ecran sunt vechi de cand Hollywoodul.

Mai departe, in galeria foto, ti-am pregatit o lista cu cele mai faimoase cupluri. Toti s-au confruntat cu problema varstei, insa anii nu au fost niciodata un detaliu care sa conteze: