Aseara, la gala People’s Choice Award, Blake Lively a fost desemnata Actrita Preferata intr-o drama, pentru rolul din The Shallows. Cu aceasta ocazie, ea i-a multumit sotului ei, actorul Ryan Reynolds, pentru sprijunul acordat, si trupei Spice Girls, pentru ca fetele au indraznit sa se faca auzite intr-o societate conservatoare si sa fie diferite de ceilalti. Iata de ce discursul emotionant al actritei Blake Lively i-a impresionat nu numai pe cei prezenti la eveniment, dar si pe oamenii din lumea intreaga!

In discursul emotionant al actritei Blake Lively, actrita a marturisit cat de onorata se simte ca a castigat premiul People’s Choice Award, lucru cu atat mai special cu cat a concurat pentru acest trofeu cu Meryl Streep. In plus, ea a spus ca le este recunoscatoare fetelor de la Spice Girls, pe care le-a iubit in copilarie si care au promovat o idee importanta: faptul ca femeile sunt puternice si pot face orice isi doresc in viata, scrie bustle.com.

Franturi din discursul emotionant al actritei Blake Lively de la People’s Choice Award

„Am fost mereu un copil ambitios, asa ca am avut un scop dupa care m-am ghidat in copilarie. Si am stiut ca daca reusesc, voi avea succes si voi fi fericita. Iar acel scop a fost sa intalnesc trupa Spice Girls“, a marturisit artista, adaugand ca inca nu le-a cunoscut pe toate cele cinci artiste. Actrita a declarat ca le admira pentru ca erau diferite si, chiar daca erau femei, nu le era teama sa isi spuna punctul de vedere si sa influenteze o lume intreaga cu piesele lor.

Vedeta care a jucat in celebrul serial de televiziune Gossip Girl le-a multumit fanilor nu doar ca au votat-o pe ea, ci pentru ca au votat ideea conform careia femeile sunt puternice si pot face orice le trece prin minte, adica mesajul promovat de trupa Spice Girls. „Va multumesc ca ati transmis un mesaj Hollywood-ului si anume ca oamenii vor sa asculte si sa vada povesti despre femei“, a spus actrita.

Insa discursul emotionant al actritei Blake Lively nu s-a oprit aici. Mai mult de atat, ea a indemnat oamenii din lumea intreaga sa isi spuna povestile, sa se faca auziti si sa lupte pentru ceea ce isi doresc. „Si vrem sa va auzim povestile. Fie ca este vorba de social media, iPhone-ul vostru, orice, spuneti-va povestile – acum mai mult ca niciodata. Trebuie sa fiti auziti, sunteti valorosi si nimeni nu va poate limita“, a concluzionat frumoasa actrita.

Daca ti-a placut articolul despre discursul emotionant al actritei Blake Lively de la People’s Choice Award, citeste si: Best dressed la People’s Choice Awards 2017: ce vedete ne-au cucerit.

Foto si video: Guliver/Youtube