conflicte intre vedete katy perry taylor swift

Isi invidiaza reciproc succesul, viseaza in secret sa-si fure iubitii sau pur si simplu si-ar dori sa fie una in pielea celeilalte. Azi ne concentram atentia spre cateva conflicte intre vedete care au tinut capul de afis al ziarelor sau al retelelor de socializare pe care s-au desfasurat!

Unele vedete se iau la harta din cauza iubitilor, altele au dispute profesionale. In orice caz, astfel de conflicte intre vedete nu trec nedezbatute de cei de la usmagazine.com, iar noi am facut un top 3 al celor care ne-au atras atentia.

Conflicte intre vedete:

conflicte intre vedete katy perry taylor swift
Conflicte intre vedete: Katy Perry versus Taylor Swift

Conflicte intre vedete: Taylor Swift vs. Katy Perry

Taylor Swift a povestit unui jurnalist de la revista Rolling Stone ca hitul “Bad Blood” a fost inspirat de o alta artista cunoscuta care a incercat sa-i saboteze turneul angajand oameni din echipa ei. Fanii au presupus rapid ca vedeta despre care vorbea Taylor este chiar Katy Perry pentru ca-n 2013 3 dintre dansatorii lui Taylor au abandonat-o pentru Katy. Apoi Katy a confirmat intregul conflict printr-o postare intepatoare pe Twitter in care o compara pe Taylor Swift cu Regina George, personajul negativ din filmul Mean Girls.

conflicte intre vedete madonna cearta cu lady gaga
Conflicte intre vedete: Madonna versus Lady Gaga

Conflicte intre vedete: Madonna vs. Lady Gaga

Conflictul dintre cele doua a inceput prin ianuarie 2012 cand Madonna a declarat pentru ABC News ca piesele lui Gaga seamana cu ale ei. Apoi a continuat cu un concert in care Madonna a facut un mash up intre melodia ei “Express Yourself” si “Born This Way”-ul lui Lady Gaga. Ce a avut de comentat Lady Gaga dupa toata treaba asta? “Unii oameni se simt mai bine cu ei insisi atunci cand ii pun pe alti la pamant, cand fac misto sau iau in batjocura munca altora, iar asta imi displace profund.”

orlando bloom cearta cu justin bieber
Conflicte intre vedete: Orlando Bloom versus Justin Bieber

Conflicte intre vedete: Orlando Bloom vs. Justin Bieber

Daca artistele se multumesc sa se certe online, iata ca vedetele de sex masculin sunt gata-gata sa se ia la bataie. Orlando Bloom a vrut sa-i traga un pumn lui Justin dupa ce acesta a spus ca a iesit in oras cu Miranda Kerr, fosta sotie a lui Orlando. Se pare ca ei mai flirtasera si-n 2012 la un Show Victoria‘s Secret. Nimeni nu a fost din fericire ranit, iar “baietii” lui Justin au sarit la timp si l-au indepartat pe Orlando.

Citeste si: “Cearta are si ea reguli. Invata-le pe cele mai importante”!

Foto: Guliver Colaje: Irina Cucu