Majoritatea vedetelor care trec printr-un divort fie isi iau o pauza de la evenimente mondene, fie atunci cand se afiseaza par destul de triste. Nu este cazul lui Kaley Cuoco. Vedeta serialului The Big Bang Theory e la fel de zambitoare ca-nainte!

de ce divorteaza kaley cuoco

Motivul? Ea stia deja de multa vreme ca se va desparti de Ryan Sweeting, asa ca a avut timp sa se consoleze cu ideea. O sursa din cercul lor de prietni a declarat pentru Entertainment Tonight: “Kaley a pus punct relatiei cu Ryan, iar decizia ei nu i-a socat pe apropiati… toata lumea se astepta la asta.”

Un reprezentant al lui Cuoco a confirmat despartirea pe 25 septembrie, iar cateva ore mai tarziu, vedeta din The Big Bang Theory era la un restaurant in Studio City, California, cu prietenele ei si vorbeau razand despre Sweeting.

Kaley Cuoco a decis sa se casatoreasca dupa trei luni de intalniri cu Ryan Sweeting

In aprilie Kaley a incercat sa infirme zvonurile care vorbeau despre despartirea cuplului prin cateva posturi pe Instagram. Intre timp, ea s-a hotarat sa le stearga. “A realizat ca vrea sa fie cu un tip care are job si este motivat”, a povestit sursa. “Si toti prietenii lui Ryan stiau ca se va termina rau asta.”

Sweeting este un tenisman care a trecut la profesionisti in 2007. A castigat primul si singurul lui titlu in 2011, cand l-a batut la Kei Nishikori la campionatul pe zgura din Houston. Cuoco si Sweeting s-au intalnit doar trei luni inainte de a decide ca vor sa treaca la pasul urmator. Iar ultima data au fost vazuti impreuna pe 22 august la evenimentul “Fam To Table” din The Washbow in Culver City, California.

Citeste si: “Cum treci peste o despartire mai repede decat crezi”!

Foto: Guliver