felicitarea de Craciun a Casei Regale

Felicitarea de Craciun a Casei Regale a facut inconjurul lumii. Printul William si Kate Middleton, Ducesa de Cambridge pozeaza in aceasta felicitare alaturi de George si Charlotte. Copiii lui William si Kate arata ca au personalitate, spun specialistii Bustle.

Vin sarbatorile, deci ne apropiem de una dintre cele frumoase traditii de la Casa Regala Britanica. Printul William si Kate Middleton au pregatit deja felicitarea de Craciun a Casei Regale. Si este a-do-ra-bi-la!

Cine a facut poza

In aceasta felicitare, ii vedem pe copiii lui William si Kate asortati cu parintii lor si extrem de ghidusi. Conform People, poza din felicitarea de Craciun a Casei Regale a fost facuta de fotograful Casei Regale, Chris Jackson. Tot Chris Jackson a realizat si poza anului trecut. Specialistii Bustle au analizat poza de pe felicitarea de Craciun a Casei Regale si au constatat ca imaginea a fost surprinsa cel mai probabil de ziua Printului George, intrucat acesta poarta aceeasi tinuta ca atunci.

Palatul Kensington a transmis felicitarea de Craciun a Casei Regale ieri dimineata si se pare ca fotograful regal este extrem de incantat ca Printul William si Kate Middleton au ales un cadru din pozele sale.

«Sunt incantat ca Ducele si Ducesa de Cambridge au ales acest portret de familie pe care l-am fotografiat eu pentru felicitarea de Craciun a Casei Regale a acestui an», a scris Jackson intr-un mesaj pe twitter, lasand si mesajul “Craciun Fericit!”

Felicitarea de Craciun a Casei Regale si noile vlastare regale

Specialistii Bustle au analizat poza din felicitarea de Craciun a Casei Regale si au tras cateva concluzii legate de copiii lui William si Kate si despre personalitatile lor.

Printul George se tine de mana tatalui sau, zambind timid camerei, iar Charlotte pozeaza in fata mamei sale, avand un zambet ghidus, fara a avea nevoie de ajutorul parintilor.

Tot Bustle sustine ca Charlotte seamana din ce in ce mai mult cu Regina Marii Britanii, pe masura ce creste, in timp ce George este o mini-versiune a tatalui sau.

Intr-adevar, familia regala devine din ce in ce mai dragalasa cu fiecare an. Si sincer, noi asteptam si variantele urmatoare de felicitare de Craciun, in care se va adauga si cel de-al cincilea membru. Sa nu mai spunem ca abia asteptam si cadrele Printului Harry alaturi de Meghan Markle.

Anul trecut, felicitarea de Craciun a Casei Regale a fost reprezentata de intreaga familie a lui William si Kate la un eveniment. Intreaga familie este atenta la cum se fac animale din baloane pentru copii.

Intrucat Familia Regala tine mult la intimitatea sa, aceste poze sunt de-a dreptul pretioase pentru public.

Deoarece copiii lui William si Kate sunt inca mici, este dificil de prezis ce tipuri de personalitate au, in afara de pozele pe care parintii lor le impartasesc cu publicul. Specialistii Bustle sustin totusi ca, din pozele de pana acum, George este mai rezervat, iar Charlotte este mai curajoasa ca fratele ei mai mare.

Anul acesta, felicitarea de Craciun a Casei Regale are doar patru membri, insa la anul, vor fi deja cinci! Casa Regala nu a declarat inca daca Printul William si Kate Middleton vor avea un baiat sau o fetita, insa nasterea este programata in aprilie 2018!

2018 va fi un an cu adevarat incitant pentru Casa Regala Britanica, mai ales ca urmeaza si nunta fastuoasa a Printului Harry cu Meghan Markle. Nunta va fi in luna mai a anului 2018. Si poate ca la anul, de Craciun, vom vedea si felicitarea de celebrare a celor doi proaspat casatoriti.

Citeste si: Inelul de logodna primit de Meghan Markle vs inelul lui Kate

Foto: Guliver/Facebook