fetita Jessicai Simpson impreuna cu mama ei

E o placere sa te “plimbi” pe Instagramul Jessicai Simpson. Fotografiile de familie pe care ea le pune sunt tare simpatice, iar Maxwell, fetita ei de doar 3 ani pozeaza deja ca o diva in toata regula!

Jessica Simpson adora sa impartaseasca instantanee cu membrii familiei ei pe Instagram, iar preferatele noastre sunt fara indoiala cele cu Maxwell, fetita de 3 ani, care dupa cum se vede treaba a mostenit-o din plin pe mama ei.

In urma cu cateva zile Jessica a postat doua fotografii cu Maxwell la piscina, una in care ea se joaca de-a modelul tinand o mana in sold si o alta in care da un sarut.

Maxwell Simpson la piscina

“Viata a devenit mult mai interesanta si mai bogata, iar fiecare zi e o noua aventura”, a declarat Jessica in exclusivitate pentru ABC News cand a fost intrebata cum se descurca cu cei doi copii. “Incepi sa te privesti altfel si incerci sa te asiguri ca prioritatile sale sunt corecte si valorile familiei tale raman intacte. Sunt si lucruri de care incepi sa fii obsedata. Nu mi-am dat seama niciodata ca am o fire atat de protectiva pana cand nu am avut primul copil. Deja ma gandesc pe ce traseu as fugi cu ei daca ar intra cineva peste noi in casa…”

Maxwell Simpson este Jessica in miniatura

Desi majoritatea fanilor Jessicai au avut numai comentarii admirative la vederea pozelor, cativa admiratori ai vedetei nu au fost de acord. Unul dintre ei chiar a scris: “De ce nu mai pot copiii nostri sa fie pur si simplu copii si de ce orice fetita pozeaza ca o femeie (…)”

Jessica nu a raspuns la criticile fanilor insa mesajele lor ridica o problema. Ce ar trebui sa posteze parintii pe conturile lor de social media si mai ales ce ar trebui sa-i invete pe copiii lor despre aceasta activitate care poate avea in anumite cazuri si urmari mai putin placute?

poze cu familia pe Instagram

Foto: instagram.com/jessicasimpson/