Fiica lui Whitney Huston a decedat

Fiica interpretei Whitney Houston si a cantaretului Bobbi Brown a murit ieri, la sase luni dupa ce a fost gasita inconstienta in cada din propria ei casa

Vestea a venit de la familia Huston, care a postat pe Instagram o fotografie cu Whitney si cu fiica ei, pe vremea cand era bebelus. „Este greu sa spui la revedere. Duminica, 26 iulie, Bobbi Kristina Brown a trecut dincolo, in pace. Familia le multumeste tuturor pentru gandurile si rugaciunile lor. Asa cum ar spune Bobbi Kristina: Vantul este in spatele meu, iar soarele pe fata mea”.

Fiica lui Whitney Houston intr-o coma fara sfarsit

Bobbi Kristina a fost gasita inconstienta intr-o cada, pe 31 ianuarie, in casa ei din Roswell. Cel care a descoperit-o a fost iubitul ei, Nick Gordon. Desi a fost initial resuscitata, medicii au decis sa ii induca o stare de coma, pentru ca trupul ei sa aiba timp sa se refaca. In urma cu o luna, specialistii medicali au decis sa ii opreasca tratamentul cu medicamente.

Familia lui Bobby Brown si cea a lui Whitney Houston au dat publicitatii, in cele sase luni, vesti despre starea ei de sanatate care se contraziceau.

Nick Gordon, iubitul tinerei, fusese adoptat, desi nu in ochii legii, de cuplul Houston-Brown. Gordon si Bobbi Kristina au fost crescuti ca niste frati, iar opinia publica a fost scandalizata atunci cand cei doi au anuntat ca au o relatie amoroasa si isi spuneau „sot/ sotie”. Gordon a fost acuzat ca ar fi lovit-o in trecut pe tanara si ca ar fi transferat peste 11.000 de dolari din contul acesteia.

Conditiile in care a fost gasita Bobbi Kristina seamana frapant de mult cu modul in care a murit si Whitney Houston. Cantareata, cunoscuta pentru hituri precum „I Will Always Love You” sau „I’m Every Woman”, a murit pe 11 februarie 2012, in urma unei supradoze de droguri, si a fost de asemenea gasita in cada din camera ei de hotel. Cantareata avea 48 de ani.

Foto: Guliver.