Desi pe scena este un personaj flamboaiant, in interviuri este o persoana extrem de discreta. FKA Twigs a acceptat sa se deschida mai mult decat de obicei intr-un interviu pentru The Sunday Times.

relatia lui FKA Twigs cu Robert Pattinson

FKA Twigs este cantareata, dansatoare, scriitoare, regizeaza filme si este logodnica lui Robert Pattinson, dar publicul nu a cunoscut-o cu adevarat… pana acum. Intr-un interviu intim acordat ziarului The Sunday Times, ea a vorbit despre romantism, Robert, nunta lor iminenta si luptele pe care le duce cu faima.

Vestea logodnei celor doi a fost lansata accidental de T-Pain intr-un interviu in luna aprilie, iar de atunci, cei doi au aparut impreuna doar la Gala Met din luna mai. Insa lucrurile dintre ei merg bine, chiar daca FKA Twigs, al carei nume real este Tahliah Barnett, recunoaste ca nu a vazut Twilight.

Iata si alte lucruri interesante despre care a vorbit FKA Twigs:

Despre faima: “Eu nu inteleg ce sunt nivelurile de faima. Sunt un pic naiva, eu nu citesc Heat, de exemplu, si nu interactionez cu acea lume, chiar daca am propria mea cariera.”
Despre logodna cu Rob: “Cine ti-a spus ca ne-am casatorit? Ai putea citi intr-un loc ca sunt o maimuta si asta nu inseamna ca e adevarat. Nu sunt pregatita sa vorbesc despre viata mea privata. Nu inteleg fascinatia oamenilor pentru asta.”

Daca ea crede ca o casatorie ar sta in calea creativitatii ei: “Nu, nu cred ca functioneaza asa. Nu primesti libertate pe masura ce inaintezi in varsta si capeti experienta? E asa de rau sa fii limitat si banal. Eu nu am o zi normala de lucru. Urasc genul asta de lucruri.”

Despre cand incepe o familie: “Femeile sunt creaturi uimitoare. Putem da nastere. Avem un uter. Putem crea viata. Glumesti? Putem crea viata! Stii ce vreau sa spun? Sincer nu mi-a pasat de toate astea panna acum doi ani. Nu stiu daca de vina e varsta – in ianuarie o sa implinesc 28 de ani – dar dintr-o data am inceput sa ma gandesc ca daca as avea o fiica, ar fi minunat.”

Citeste si: “Dieta celor 5 factori”!

Foto: Guliver