Donald Trump pare sa fie in centrul atentiei in ultimele zile, insa nu in sensul bun. Dupa ce Meryl Streep l-a criticat la gala Premiilor Globurile de Aur 2017, un alt actor i-a adresat o intrebare dura. George Clooney l-a atacat pe Donald Trump si a facut un comentariu care pare sa fie pe buzele tuturor americanilor nemultumiti de activitatea magnatului imobiliar, scrie huffingtonpost.com.

In timpul discursului pe care l-a tinut pe scena, Streep a facut o remarca la adresa lui Donald Trump: “Daca ii dai pe toti afara din tara, nu o sa mai fie nimic de vazut decat fotbal si arte martiale.” Discursul actritei pare ca a fost doar inceputul, din moment ce si alte vedete de la Hollywood nu au o parere foarte buna despre Trump.

George Clooney l-a atacat pe Donald Trump

La randul sau, actorul George Clooney l-a atacat pe Donald Trump. Actorul de la Hollywood a fost prezent la o receptie in Londra pentru “The White Helmets”, un documentar Netflix despre ce se intampla in Siria. In cadrul receptiei, care a fost gazduita de Fundatia George Clooney pentru Justitie, actorul a pus o intrebare pentru Donald Trump:

“Nu ar trebui sa conduci tara?” – a intrebat George Clooney, insa actorul a pus accent pe ceea ce gandesc mai multi americani in momentul de fata.

Clooney a pus aceasta intrebare in timp ce vorbea cu reporterii revistei People despre remarca pe care Trump a facut-o la adresa actritei Meryl Streep. Desi foarte multe persoane au apreciat si laudat discursul actritei, Trump nu a fost foarte incantat. In loc sa ofere un raspuns public, Donald Trump a facut un comentariu pe pagina sa de Twitter, in care spune ca Meryl Streep este “una dintre actritele supra-evaluate.”

Nu este prima data cand actualul presedinte al Americii este foarte dur la adresa unei femei, fie ea si actrita de renume international, fiind bine stiut faptul ca acesta jigneste pe oricine nu este de acord cu ceea ce face. In trecut, acesta a vorbit urat la adresa mai multor vedete, in special femei. Citeste si: Declaratiile controversate ale lui Donald Trump la adresa femeilor.

Foto: Guliver