Prezentarea Colcci din cadrul Sao Paulo Fashion Week a fost ultima defilare din cariera pentru supermodelul Gisele Bundchen. Asteptam cu nerabdare sa vedem ce planuri de viitor are!

de ce s-a retras Gisele Bundchen

Un supermodel cu o cariera de 20 de ani

Inca din luna martie aparusera zvonuri conform carora Gisele Bundchen (34) isi pregatea retragerea din prim planul lumii modei. Insa confirmarea oficiala a faimosului supermodel a venit de abia sambata, pe 11 aprilie, cand a acordat un interviu unui ziar brazilian.

“Nu vad cum as putea sa defilez in continuare pe podium… Ma opresc ca sa am timp si de alte proiecte pe care mi le-am pregatit “, a declarat Bundchen in articolul publicat in ziarul Folha de Sao Paulo. “Corpul meu imi spune daca merita ceea ce fac, iar acum mi-a cerut sa ma opresc. Eu il respect si mi se pare un privilegiu ca am putut sa ma opresc”, a continuat supermodelul.

Bundchen a fost in Brazilia la Sao Paulo Fashion Week si a defilat aseara pentru ultima oara, pentru brandul Colcci a carui imagine este inca din 2005. La finalul prezentarii toate modelele au iesit purtand jeansi si t-shirturi cu imaginea lui Bundchen pe ele. Chiar si Gisele avea un tricou imprimat cu ea intr-o pozitie clasica de yoga.

De la debutul ei la New York Fashion Week in 1996, Bundchen a devenit unul dintre modelele cele mai cautate, dar si cel mai bine platite. Iar, in 2000 ea a semnat un contract fabulos pentru 25 de milioane de dolari cu brandul de lenjerie intima Victoria’s Secret. In prezent este imaginea Chanel, Carolina Herrera, Pantene si a altor branduri de top si are propria ei linie de flip flops si lenjerie intima.

Foto: Guliver