gwen stefani

Un nou cuplu de vedete s-a destramat. Cantareata Gwen Stefani, in varsta de 45 de ani, a depus actele de divort de rockerul Gavin Rosdale, dupa 13 ani de casnicie. Motivul pe care l-a invocat este „diferente ireconciliabile”.

Gwen isi doreste sa imparta cu Gavin custodia celor trei copii, Kingston, in varsta de 9 ani, Zuma, in varsta de 6 ani, si Apollo, in varsta de 1 an. Potrivit tmz.com, Gavin a depus actele de divort in acelasi timp cu sotia lui si de asemenea vrea sa imparta custodia cu Gwen.

Gwen Stefani, inselata

Dincolo de „diferente ireconciliabile”, adevaratul motiv al divortului ar fi infidelitatea lui Gavin Rosdale. Zvonurile despre aventuri extraconjugale au persistat pe parcursul celor 13 ani de casnicie. In 2010, o alta cantareata rock, Courtney Love a declarat in direct, in emisiunea radio a lui Howard Stern, ca ar fi avut parte de o noapte fierbinte cu Gavin, in timpul relatiei acestuia cu Stefani. Courtney a mai mentionat ca Gwen stie despre aventura.

Stefani a postat recent pe Instagram fotografii cu ea si cei trei fii din vacanta petrecuta in statul american Montana, in timp ce sotul ei era la Londra. Presa tabloida a presupus atunci ca exista probleme de cuplu acre ar putea duce la divort.

Pentru ca cei doi nu au avut un contract prenuptial, potrivit legii din statul american California, averea cuplului va fi impartita la jumatate. Potrivit aceluiasi tmz.com, Gwen Stefani are o avere de 80 de milioane de dolari, in timp ce Gavin Rosdale, in varsta de 49 de ani, a castigat 35 de milioane de dolari din cariera. In petitia pentru divort, Gwen a mentionat ca nu ii va oferi sotului ei pensie alimentara.

Gwen si Gavin au dat si o declaratie catre presa: „Desi am ajuns la o decizie comuna de a nu mai fi parteneri casatoriti, ramanem parteneri ca parinti si suntem hotarati sa ne crestem cei trei copii impreuna, intr-un mediu fericit si sanatos”.

Gwen Stefani si Gavin Rossdale au inceput relatia in 1996 si s-au casatorit in 2002. Gwen este solista trupei No Doubt si a lansat cateva albume si pe cont propriu. Cateva dintre piesele No Doubt au fost inspirate de dragostea ei pentru Gavin, solistul trupei Bush.

Citeste si: “Ben Affleck si Jennifer Garner, un divort inevitabil

Foto: Guliver