hugh grant

Actorul britanic si partenera sa, producatoarea TV suedeza Anna Eberstein, care are 35 de ani, sunt din nou parinti. Acesta este al cincilea copil al lui Hugh Grant din ultimii sapte ani si al treilea copil al cuplului.

In cazul lui Hugh Grant, adevaratele provocari au inceput dupa varsta de 50 de ani si nu in tinerete, mai ales ca dupa ce a trecut de acest prag, familia i s-a marit considerabil, intr-un ritm alert. Vestea ca starul din „Love Actually“ este din nou tata a fost data de fosta iubita a actorului, Elizabeth Hurley, care a spus ca bebelusul cu numarul trei a venit pe lume saptamana trecuta, scrie Eonline.com.

Cati copii mai are Hugh Grant

Nu se stie exact care este numele si sexul mezinului actorului, dar Hugh mai are cu actuala partenera doi copii: un fiu, John Mungo, nascut in 2012, si un al doilea copil, o fata, care a venit pe lume in decembrie 2015, dar numele ei este inca un mister. De asemenea, Hugh Grant mai are o fata, Tabitha Jing Xi, nascuta in 2011, si un baiat, Felix, care a vazut pentru prima data lumina zile in 2013, pe care i-a facut cu o femeie de origine chineza, Tinglan Hong.

Hugh Grant si Anna Eberstein au fost vazut la Gala Globurile de aur si la Premiile BAFTA din acest an, cand sarcina producatoarei de televiziune era deja evidenta.

Intr-un interviu acordat publicatiei „The Jess Cangle” la inceputul acestui an, Hugh Grant spune ca parternitatea este cel mai bun lucru care i s-a intamplat si ca este minunat ca a descoperit cum e sa iubeasca pe altcineva mai mult decat se iubeste pe sine.

Chiar daca nu a dus lipsa de admiratoare si de relatii amoroase, actorul nu a fost niciodata casatorit. El a avut o relatie de 13 ani cu modelul Elizabeth Hurley, cu care a ramas bun prieten, si o alta de trei ani cu jurnalista britanica Jemima Khan.

Acum, ca ai aflat ca Hugh Grant, in varsta de 57 de ani, este tata pentru a cincea oara in sapte ani, te poate interesa si: Bebelusi celebri in asteptare: ce vedete vor naste in 2018.

Foto: Guliver