Desi Ducesa de Cambridge este in ultimul trimestru de sarcina, e mai activa ca oricand si, alaturi de sotul ei, a participat in acest weekend la ceremonia organizata de St. Patrick`s Day, in Londra. Iata cateva imagini cu Kate si William de la acest eveniment!

Imagini cu Kate si William

Povestea de dragoste dintre fosta actrita Meghan Markle si Printul Harry, care se tin mereu de mana si par mereu relaxati si foarte indragostiti cand se afiseaza in public, este cu siguranta o sursa de inspiratie pentru Ducii de Cambridge, scrie publicatia Independent. In aceste imagini cu Kate si William de St. Patrick`s Day, se poate observa o schimbare in bine in relatia celor doi: fiul cel mare al Printesei Diana este mereu cu ochii pe sotia sa si ii poarta de grija, iar ea il soarbe din priviri si ii zambeste ca o adolescenta.

Ce tinuta a purtat Ducesa de Cambridge

Pentru acest eveniment, Ducesa de Cambridge a purtat un palton verde semnat de unul dintre designerii ei preferati, Catherine Walker, cu mansete si un guler de blana neagra. Pe cap a avut o palarie asortata la culoare cu paltonul, o creatie Gina Foster, pe care a purtat-o pentru prima data in tot la festivitatea de St. Patrick`s Day, in 2014. Ea a accesorizat tinuta cu cercei lungi cu pietre pretioase, manusi negre si a optat pentru o pereche de dresuri inchise la culoare si pantofi negri cu toc stiletto, scrie People.com.

March 17, 2018| The Duchess looked elegant in Green for St Patrick’s Day! 🍀🍀🍀 * The Duke and Duchess of Cambridge visited the 1st Battalion Irish Guards for St Patrick’s Day Parade * The Duke is colonel of the regiment, it was his first honorary position in the army. * :: Outfit Details:: ::Coat::🧥Kate choose her beautiful green Catherine Walker coat she debuted in Sweden in January ::Accessories::🧣She accessorised her coat with a faux fur collar, faux fur cuffs from Troy London ::Fascinator:: 👒 Gina Foster Meribel hat first worn in 2014 ::Shoes:: 👠 Tod’s suede pumps ::Jewellery:: ✨ Kiki McDonough Green Tourmaline, Green Amethyst and Diamond ::Brooch:: 🍀 The Irish Guards gold shamrock brooch, worn by The Queen Mother and Princess Anne

A post shared by HRH The Duchess of Cambridge (@hrh_duchess_kate) on

La ceremonia organizata de St. Patrick`s Day, in Londra, au participat peste 350 de soldati, impreuna cu familiile lor.

In cele ce urmeaza, te las sa descoperi mai multe imagini cu Kate si William cu ocazia zilei de St. Patrick: