Iubita lui Harry si Regina Elisabeta

Chiar daca nu a fost emis niciun comunicat oficial in acest sens, presa internationala scrie ca iubita lui Harry si Regina Elisabeta a II-a au facut cunostinta la inceputul lunii septembrie. Dupa cum era de asteptat, multi sunt cei care cred ca mai e putin pana Meghan Markle o sa fie ceruta in casatorie.

Daca iti place sa descoperi cele mai noi informatii de la Palatul Buckingham, avem o veste buna pentru tine. O sursa apropiata lui Meghan si fratelui lui William le-a declarat celor de la UsWeekly ca mult asteptata intalnire dintre iubita lui Harry si Regina Elisabeta a II-a a avut deja loc pe 3 septembrie.

Unde s-au cunoscut iubita lui Harry si Regina Elisabeta a II-a

Cele doua au facut cunostinta la resedinta de vara a suveranului britanic si, potrivit persoanei respective, totul a decurs, citam, bine. In plus, sursa citata de celebra publicatie a mai spus ca cele doua femei importante din viata Printului se vor cunoaste mai bine pe viitor si ca urmeaza sa se mai intalneasca.

Sa cunosti familia iubitului poate fi o normalitate si sa nu implice planuri de casatorie sau poate fi un lucru extraordinar, mai ales daca esti nepotul Reginei Marii Britanii. Iar daca mai iei in calcul faptul ca suverana este o femeie hotarata si foarte directa, dar si ca presa iti urmareste fiecare pas, tindem sa credem ca intalnirea dintre iubita lui Harry si Regina Elisabeta a II-a s-a lasat cu multe emotii si ca actrita a trebuit sa se pregateasca intens pentru acest moment.

Bat clopote de nunta?

Desi Kate i-a fost introdusa Reginei dupa cinci ani de relatie cu William, Harry i-a prezentat-o bunicii sale pe Meghan dupa aproximativ un an si jumatate de cand cei doi formeaza un cuplu. Nu e de mirare, mai ales daca luam in calcul faptul ca fiul cel mic al Dianei pare ca si-a gasit sufletul pereche si ca e dispus sa renunte la statutul de burlac.

„Se potriveste in aceasta familie. Trecutul lui Meghan nu inseamna absolut nimic si nu le va afecta relatia“, marturiseste sursa citata de publicatia UsWeekly. Oare sa nu conteze pentru Regina faptul ca Meghan a mai fost casatorita, ca provine dintr-o familie fara sange albastru si modesta din punct de vedere financiar, dar si ca ea este o actrita cunoscuta? Ramane sa vedem care e urmatoarea miscare a lui Harry si ce decizie va lua Regina in acest sens.

Daca ti se pare interesanta vestea ca iubita lui Harry si Regina Elisabeta a II-a s-au intalnit, citeste si: Meghan Markle da primul interviu despre relatia cu Printul Harry.

Foto: Instagram/ Pinterest