Jennifer Aniston este din nou singura

Dupa doi ani de casnicie, Jennifer Aniston este din nou singura si decizia celor doi actori de la Hollywood de a nu mai forma un cuplu a fost luata inca de la sfarsitul anului trecut, scrie Bbc.com.

Justin Theroux si Jennifer au declarat ca nu au nimic de ascuns, intrucat a fost o despartire de comun acord si fara incidente neplacute, vrand astfel sa evite speculatiile presei. Ei nu spun exact care este motivul pentru care nu mai formeaza un cuplu, insa isi doresc sa puna accent pe faptul ca raman prieteni, potrivit Popsugar.

Jennifer Aniston este din nou singura, dar ramane prietena cu fostul sot

„In mod normal, am face acest lucru in mod privat, dar avand in vedere ca industria de barfe nu poate rezista unei oportunitati de a specula si de a inventa pe acest subiect, am vrut sa transmitem direct adevarul“, se arata in declaratia celor doi. „Orice altceva este tiparit despre noi, care nu vine direct de la noi, este naratiunea fictiva a altcuiva. Mai presus de toate, suntem hotarati sa pastram respectul profund si dragostea pe care o avem unul pentru celalalt“. Jennifer si Justin au mai adaugat ca raman „cei mai buni prieteni care au decis sa nu mai formeze un cuplu, dar care isi continua prietenia“.

Vedeta nu este la primul divort

Actrita, in varsta de 49 de ani, si Justin, cu trei ani mai mic decat ea, s-au logodit in anul 2012 si s-au casatorit in secret in anul 2015, in Los Angeles. Au fost impreuna patru ani inainte de nunta. Jennifer Aniston este din nou singura si a mai fost casatorita timp de cinci ani cu Brad Pitt, de care a divortat in 2005.

Acum, ca ai aflat ca Jennifer Aniston este din nou singura si cum a decurs despartirea de Justin Theroux, te poate interesa si: Secretele siluetei lui Jennifer Aniston. Plan de antrenament si nutritie.

Foto: Guliver