Daca nu ai revazut recent serialul Friends atunci probabil ai si uitat ca pentru o perioada foarte scurta de timp personajele interpretate de Jennifer Aniston si Matt LeBlanc au format un cuplu. Si conform tatalui lui Matt LeBlanc cei doi au fost cuplati si-n realitate cand Jennifer era casatorita cu Brad Pitt. Sa fie oare adevarat?

serialul friends jennifer aniston

Daca m-ar fi intrebat cu ce tip din serialul Friends as vedea-o pe Jennifer Aniston in realitate as fi raspuns imediat David Schwimmer aka. Ross, cel cu care a avut o relatie cu suisuri si coborasuri de-a lungul a zeci de episoade. Insa iata ca tatal lui Matt LeBlanc mi-a contrazis asteptarile si a declarat ca fiul lui impreuna cu Jennifer a avut o idila in perioada cand aceasta era inca cu Brad Pitt.

Jennifer e de obicei o persoana discreta care incearca sa se fereasca pe cat posibil de scandalurile mediatice, insa de data aceasta a simtit nevoia sa dezminta acest zvon. Un reprezentant de-al actritei a declarat pentru mai multe publicatii internationale ca “Stirea este 100% falsa. Jennifer n-a avut nicio relatie romantica sau sexuala cu Matt Le Blanc.”

Cei doi au avut un flirt nevinovat doar in sezonul zece al serialului Friends insa chiar si acesta nu s-a lasat cu mai mult de cateva saruturi. Nu e pentru prima oara cand viata amoroasa a lui Jennifer Aniston se transforma intr-o stire suculenta pentru publicatiile de scandal. Divortul ei de Brad Pitt a fost una dintre cele mai discutate despartiri, iar fostul ei sot s-a indragostit pana la urma tot pe platourile de filmare de Angelina Jolie.

Insa ce a fost, a fost. Jennifer Aniston este acum logodita si-si planifica nunta cu scenaristul si producatorul Justin Theroux si orice s-ar fi intamplat acolo ar trebui sa ramana in trecut, nu?

Citeste si: “Jennifer Aniston si un smoothie verde celebru”!

Foto: Guliver