Intr-o lume perfecta, nu ar fi nimic special in faptul ca o actrita face mai mult decat partenerul ei masculin din film. Dar cand e vorba de Hollywood atunci asta se transforma intr-o stire importanta.

ce salariu are Jennifer Lawrence

Potrivit The Hollywood Reporter citat de elle.com, Jennifer Lawrence va castiga cu 8 milioane de dolari mai mult decat Chris Pratt, actorul cu care va juca in drama sf Passengers.
Ne-am obisnuit sa aflam tot mai des despre diferentele salariale dintre starurile masculine si feminine, iar una dintre victime a fost chiar Jennifer Lawrence. Pentru American Hustle, ea si Amy Adams au primit 7% din profiturile filmului, in timp ce partenerii lor masculini au incasat 9%. Insa iata ca Jennifer recupereaza de data aceasta.

Cei de la Sony au investit in jur de 150 de milioane de dolari in acest film, dar spera ca el sa aiba succesul lui Interstellar sau al lui Gravity pentru a-si recupera investitia. Si cu putin noroc filmul poate intra si in cursa pentru Oscaruri din 2016.

Filmul spune povestea unui barbat interpretat de Chris Pratt, care se afla printre pasagerii unei nave-colonie aflata intr-o calatorie interstelara. Trezit din somnul criogenic de o defectiune a sistemului navei, acesta se hotaraste sa mai trezeasca un pasager (Jennifer Lawrence), pentru a nu petrece decadele viitoare singur.

Foto: Guliver