Jessica Biel si Justin Timberlake

Jessica Biel si Justin Timberlake sunt impreuna de zece ani si par sa reziste mult si bine in continuare. Cei doi nu se feresc sa isi faca declaratii de dragoste nici macar prin intermediul revistelor sau retelelor de socializare. Si au multe lucruri frumoase de spus unul despre altul!

Jessica Biel si Justin Timberlake au 35 si respectiv 36 de ani, sunt impreuna de zece ani si sunt casatoriti de cinci. Au impreuna un fiu de aproape doi ani. Nimeni nu pote sti cu precizie care este succesul relatiei dintre cei doi, dar un lucru e cert: Jessica Biel si Justin Timberlake se respecta si spun lucruri frumoase unul despre altul.

Aceste declaratii pe care le-am gasit pe People.com arata ca Jessica Biel si Justin Timberlake isi spun lucruri adorabile din inima. Si nu doar in intimitate.

Jessica Biel si Justin Timberlake: ce declaratii isi fac

1 Justin, pe Instagram

“Ma faci sa rad. Ma faci sa zambesc. Ma faci sa iubesc. Ma faci sa vreau sa fiu mai bun. Apropo de asta, nu am cum sa fiu mai bun decat tine… Acum stiu sigur ca e mai bine sa fii norocos decat sa fii bun. Intreaba-ma cine e cel mai norocos barbat din lume si o sa-ti spun ca e cel pe care il privesti. La multi ani, inima mea!”.

2 Jessica, pentru Good Morning America

“Sprijina tot ce fac. De-asta cred ca e cel mai minunat partener. Ar trebui sa fim capabili sa vorbim si sa radem si sa invatam impreuna”.

3 Justin, in Vanity Fair

“E cea mai importanta persoana din viata mea. In 30 de ani, e cea mai speciala persoana pentru mine. Nu vreau sa spun mai mult, pentru ca trebuie sa protejez lucrurile care imi sunt dragi, cum ar fi ea”.

4 Jessica, la The Ellen DeGeneres Show

“(Sa fiu casatorita) e incredibil. Simti ca ai acest partener care va fi cu tine si care, de asemenea, va schimba becuri si va spala vasele cu tine”.

5 Justin, la The Ellen DeGeneres Show

“Din cand in cand, ma uit la ea cand nu ma vede. Sunt momente in care ma gandesc: „Daca de-acum incolo nu o sa iau nicio decizie buna, ci numai decizii gresite, toata viata, stiu ca am luat o decizie cu adevarat buna“. E frumos sa te casatoresti cu cea mai buna prietena a ta”.

6 Jessica, pentru ABC News

“E amuzant, am impresia ca nimic nu s-a schimbat si, totusi, totul s-a schimbat (de cand ne-am casatorit). E ca un lucru intangibil, pe care nu poti sa pui mana, dar e ca ideea aceea de a avea un “partener la crima”. Si cred ca denumirea “sot” e destul de tare… E foarte amuzant sa spun “e sotul meu””.

7 Justin, pe Instagram

“Nu pot sa spun in cuvinte ce insemni pentru mine. Esti cea mai grozava mamica si sotie pe care si-ar putea-o dori un barbat. Te iubesc pana la luna si inapoi!”.

8 Jessica, la Gala

“Capacitatea de a comunica bine, sa fie capabil sa-si exprime sentimentele. Apoi, loialitatea. Si, in sfarsit, sinceritatea (sunt calitatile unui sot bun)”.

9 Justin, la Memphis Music Hall of Fame

“In primul rand, vreau sa ii multumesc frumoasei, iubitoarei si incredibil-de-intelegatoarei mele sotii, Jessica. Iubito, te iubesc! Mai mult decat pot exprima in cuvinte si mai mult decat orice cantec pe care l-as putea scrie vreodata!”.

10 Jessica, pentru ET

“Sper ca il inspir. Cred ca a avea un partener care face ceva ce te incanta – cum ar fi, pentru mine, muzica lui si tot ce face – e uimitor. Sa vezi pe cineva facand ceea ce ii place. E atat de simplu!”.

E evident ca Jessica Biel si Justin Timberlake isi spun cuvinte frumoase si ca se respecta nu numai in vazul lumii, ci si atunci cand nu ii vede nimeni.

FOTO: Guliver

Citeste si: Cele mai frumoase cupluri de la Globurile de Aur 2017.