Johnny Depp si Vanessa Paradis

Vanessa Paradis va ocupa mereu un loc special in inima lui Johnny Depp. Si nu o spunem noi doar asa, pentru ca ne place sa credem in povesti de iubire vesnica, ci a declarat-o chiar el, intr-un interviu acordat cotidianului Daily Mail.

Ei au impreuna doi copii pe Lily-Rose (16 ani) si Jack (12 ani). Cei doi s-au despartit in 2012 si desi Johnny Depp s-a casatorit intre timp cu Amber Heard (29), el a recunoscut ca va continua s-o iubeasca mereu pe Vanessa (42).

Johnny (52) a facut aceasta declaratie surprinzatoare pentru ziarul Daily Mail: “Este o mama incredibila si o femeie deosebita, iar cand dai peste o femeie care a fost buna cu tine si cu care ai doi copii, nu abandonezi pur si simplu nava. Iubirea se poate schimba in timp, dar ea va ramane mereu acolo, indiferent de ce se va intampla.”

Johnny Depp sustine ca de obicei actorii nu fac cupluri bune

Intre timp, Johnny a dezvaluit ca a fost surprins sa descopere dragostea alaturi de Amber, deoarece “actori si actritele nu se impaca prea bine impreuna”. Dar Amber are o perspectiva foarte buna in cariera, este o femeie foarte inteligenta care are multe de spus despre o multime de lucruri. Si adora cantaretii vechi de blues exact ca Johnny Depp. Numai ea poate sa stie nume obscure precum Slim Harpo sau Tampa Red – iar cand Johnny a descoperit asta nu a mai avut niciun dubiu ca este persoana potrivita pentru el. “E o fata minunata si sunt foarte norocos” a mai declarat el.

Si, de asemenea, Amber are o relatie foarte buna cu copiii lui Johnny din relatia cu Vanessa Paradis. Johnny a povestit: “Sunt foarte apropiati, ca si cum ar fi prieteni, ceea ce mi se pare grozav. E uimitor cand vezi lucruri de care esti mandru la copiii tai Sunt copii buni, inteligenti, politicosi si grijulii, si mi se pare minunat asta mai ales ca au trait alaturi de mine. Cei mai multi parinti n-au joburi care vin la pachet cu ciudatenii, cum e in cazul meu. Jack deseneaza foarte bine si canta de asemenea. Dar in afara de piese la scoala, el nu a aratat ca ar fi interesat de actorie, iar pentru mine asta e o usurare.”

Citeste si: “Cine se ascunde in spatele noilor ochelari de soare Chanel”!

Foto: Guliver